Idős korára öregek otthonába került.



Még sokan emlékeznek a Feketeerdő Klinika sármos Brinkmann doktorár, szívtipró fiára, Udora. Ott volt a bájos Elke nővér, a könnyen befolyásolható Christa és a katonai szigorúságáról elhíresült Hildegard főnővér. Valamennyiüknek komoly szerepe volt abban, hogy példátlanul népszerűvé váljon a sorozat.

A magánéletben sajnos nem alakult olyan jól a sorsuk, mint a sorozatban.

Brinkmann professzor szerepe elképesztő népszerűséget hozott Klausjürgen Wussow-nak. Sokáig kereste az igazit, és sajnos négy feleség, valamint több zajos válás bizonyította, hogy a magánéletben nem találta meg igazi társát.

A színész be is vallotta, hogy a magánélete katasztrófa volt. Lánya, aki a sorozatban Elke nővért alakította, valamint fia, Alexander egy időre hátat is fordított neki. Csak azután enyhültek meg, hogy apjukon elhatalmasodott az időskori elbutulás. Nem tudták megemészteni, hogy a férfi elhagyta az édesanyjukat. Wussow hetvennyolc évesen 2007-ben hunyt el egy öregek otthonában. Negyedik felesége nem teljesítette kérését, hogy második neje oldalán nyugodjon. Halála után a családja egymásnak esett, hogy az asszony meggyilkolta a színészt. A vádat végül ejtették.

Udo Brinkmann (Sascha Hehn) ma is aktív színész. Számtalan sorozatban játszik, szinkronizál is. Állítólag meleg kapcsolatban él évek óta.

Hildegard főnővér (Eva Maria Bauer): 2006-ban hunyt el mellrákban. 

Forrás: Bors

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!