Egy fiatal pár elvesztette első kisbabáját, de 10 hónappal később ugyanaz az orvos segített, hogy visszakapják életük értelmét.



Ez a 2 ölelés olyan érzéseket fejez ki, amit nehéz szavakba önteni. 10  hónap különbséggel készült a két kép, de micsoda különbség van közöttük!



Ezt a fotót Sarah Ledford, szülészeti fotós készítette. Fogták, miután az orvos hozott egy babát a világba. A jobb oldali kép a megkönnyebbülés, a boldogság és az izgalom ölelését jelenti, míg a bal oldalon tele van szomorúsággal. Csak tíz hónappal a jobb oldali fotó elkészítése előtt a bal oldalon lévő pár elvesztette a babát a kiszolgáló helyiségben.

Mindkét fotó az Idaho St. Luke Kórház szülészetén készült.

Ott született meg Andrew és Amanda első kisbabája, és 10 hónappal később a második is.

Sajnos az első gyermeküket, Klaytont elveszítették. Pedig sokáig vártak rá, hosszú időn kezelték a párt terméketlenség miatt. Amikor a kisbaba világra jött, nem tudott lélegezni, nem sírt fel. Az orvosoknak sikerült újraéleszteni, de már késő volt. A kis Klayton túl sok időt töltött oxigén nélkül, és az agy már halott volt. Hat napig tartották életben a műszerek.

A szülészorvost, Dr. Hodge-t is nagyon megrázta az eset. Évek óta dolgozott a kórházban, és ez volt az első baba, akit elveszített.

A fiatal pár nem mondott le a reményről. Úgy döntöttek, hogy újra gyereket vállalnak.

Csak pár hét telt el a tragédia után, és újra visszamenetek Dr. Hodge rendelőjébe, aki megállapította, hogy Amanda ismét terhes.

Egészséges kisfiúk született. A pár és az orvos is rettegett: nehogy ugyanaz történjen, mint 10 hónappal korábban. De a kisbaba a születését követően azonnal sírni kezdett.

Az édesapa és az orvos látható a második képen, mely a megkönnyebbülés pillanatát örökítette meg.

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!