A hatóság átlátott a hazugságokon. Brutális részletek! Csak erős idegzetűeknek!



Brutális részletek! Csak erős idegzetűeknek! 

Élettársa háta mögött folytatott titkos viszonyt egy gimnazista lánnyal egy szombathelyi férfi, azonban, mikor barátnője teherbe esett, megijedt, hogy a lány elárulja kapcsolatukat, így hidegvérrel meggyilkolta.

Az akkor még gimnazista lány és a férfi egy elsősegélytanfolyamon ismerkedtek meg. A férfi az oktatás után felvette a lánnyal a kapcsolatot, és a közös érdeklődésből szexuális kapcsolat és évekig tartó titkos viszony lett. Kapcsolatuk alatt azonban a férfi többször is megverte a lányt, aki úgy döntött, hogy kiadja a szeretője útját, így az utolsó fél évben már alig találkoztak, főleg, miután kiderült, hogy a férfi élettársa gyereket vár. Azonban végleg mégsem szakítottak, a férfi többször is elment a lány lakására, aki kérdőre vonta szeretőjét a kettős élet miatt. Vitatkozni kezdtek, a férfi pedig úgy megverte a nőt, hogy annak a fejét a küszöbbe és az ajtófélfába is beleütötte.

A vérben úszó nőt ezután magára hagyta, és nyugodtan sétált haza, út közben azonban megijedt attól, hogy a nő esetleg feljelentheti, vagy elárulhatja viszonyukat terhes barátnőjének, így úgy döntött: visszarohan, és megöli szeretőjét, a gyilkosságot pedig majd balesetnek álcázza.
Mikor visszatért, a pincelejáratban eszméletlenül fekvő fiatalt lerángatta a pincébe, egy éles gerendába verte a fejét, majd egy oszlopnak támasztotta. Ezután a lány telefonjáról felhívta saját magát, feltakarította a vérnyomokat, és elballagott a háztól, majd pár perc múlva saját telefonjáról felhívta a lány apját, akinek azt hazudta, hogy a lánya előbb hívta, és elpanaszolta neki, hogy leesett a pincébe. A férfi ezután visszament a házba, és látta, hogy szeretője nem lélegzik, így felcipelte a nappaliba, miközben bejelentette az esetet a mentőknek. A bejelentés közben azonban a nő váratlanul magához tért és sikoltozni kezdett, mire a férfi földhöz csapta a fejét, majd egészen addig szorosan befogta a lány száját és az orrát, míg a nő megfulladt. Mire a mentők kiértek, a férfi feltakarította a többi nyomot is, mire pedig az ápolók beléptek, úgy tett, mintha éppen aggódva próbálná újraéleszteni a nőt.

A férfi azonban lebukott, az ügyében több tárgyalást is tartottak, kedden pedig vélhetően ítéletet is hoznak majd. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!