Részletesen előadták, mivel védekeznek.



Galambos Lajos 4 hónapig volt előzetes letartóztatásban, és tavaly januárban engedték ki a börtönből. Lagzi Lajcsi letartóztatásának az volt az oka, hogy a mocsai birtokán, és a nevéhez köthető Boglárka Apartmanban illegális gáz-, áram- és vízvételezésre bukkantak a szolgáltatók.
A mocsai lakóházban 10 év alatt, a tatai apartmanparkban pedig 5 év alatt kb. 30 millió forint kárt okoztak az elfogyasztott, de ki nem fizetett közüzemi díjak miatt. A zenészt, egy másik társát és a feleségét lopás és vesztegetés vádjával gyanúsítják.

Korábban úgy volt, hogy a tárgyalások júniusban megkezdődnek, aztán meg most szeptemberben, de a jelen állás szerint jó, ha december 6-án megtartják az első ülést. Még a bírósági tárgyalás előtt nyilatkozott a zenész ügyvédje, reagált a súlyos vádakra, és pontról-pontra elmondta, hogy védekeznek majd.

Az újabban asztalosként dolgozó Galambos Lajosnak azért nem volt gázszámlája, mert fával fűtött. Állításuk szerint Lajcsinak nem volt élő szerződése a vízszolgáltatóval sem, és azért nem volt áramfogyasztásuk se, mert benzines aggregátorral oldották meg az áramellátást. A lakóparkban történt illegális gázelvezetéssel kapcsolatban pedig azzal védekeznek, hogy az egyik bérlő a bűnös, akiről tudják is, hogy kicsoda, de nem akarják megnevezni.

A Budapest Környéki Törvényszék közlése alapján december 6-7-én ülnek össze Lajcsiék ügyében, és itt majd kiderül, hogyan fogadják a védekezést.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!