Milyen jelentősége van a körülötted lévő ismétlődő számoknak?



Volt már olyan, hogy egy szám gyakran jelent meg előtted, sőt sorozatba voltak rendeződve, tehát például az elektromos óra kijelzőjén 11 óra 11 perc jelent meg, és még ráadásul november is volt, ami szintén az év 11. hónapja? Nos, a numerológia szerint ez nem véletlen, és meg is van az oka.

11-11

1-es szám

Az 1-es szám ismétlődése azt jelenti, hogy az életed jó úton van. Pozitív energiák vesznek körbe, amelyek elvezetnek a céljaidhoz, nekik köszönhetően jó döntéseket hozol az életben.

2-es szám

A 2-es szám ismétlődése arra utal, hogy olyan szakasza következik az életednek, amikor egy akadályt kell leküzdened. Bízzál a képességeidben, az erődben, legyél bátor és szabadulj meg a negatív emberektől, gondolatoktól.

3-as szám

A 3-as szám ismétlődése arra utal, hogy a közeledben segítő spirituális erők tartózkodnak, akik támogatják a fejlődésedet, és ha többször is megismétlődnek, akkor biztonságban vagy, mert az őrangyalok vigyáznak rád.

4-es szám

A 4-es szám ismétlődése egy olyan képességre utal, amelynek segítségével képes vagy a pozitív energiákat felhalmozni, tárolni, amit az anyagi és spirituális javaid gyarapítására használhatsz fel. Ez a számsor nagyon jó jel.

5-ös szám

5-ös szám egy stagnálási, egy helyben toporgási időszak végét jelenti. Az életed egy új energia impulzust kap, ami tovább lendít és ami által új ismeretekkel, tapasztalásokkal gazdagíthatod magad.

6-os szám

Jó pár évszázaddal ezelőtt a 6-os szám ismétlődését az ördög, a sátáni erőknek tulajdonították, és még mindig él ez a nézet napjainkban is. Nos, a számmisztikában ez koránt sincs így, ugyanis a 6-os szám ismétlődése egy figyelmeztetés, miszerint életünkre egy negatív erő telepedett rá, amitől meg kell szabadulnunk, és vissza kell szereznünk az irányítást önmagunk felett. Figyeljünk tudatosan a gondolatainkra, érzelmeinkre, hogy megismerjük jobban önmagunkat. Ez a szám arra hívja fel a figyelmünket, hogy vigyázzunk jobban magunkra.

7-es szám

Új lehetőségek fognak megnyílni előtted, ezt jelenti a 7-es szám ismétlődése. Ugyanakkor nőni fog benned az együttérzés, a spiritualitás ereje. A 7-es szám a szerencsét is elhozza neked, és egy új életszakasz eljövetelét vetíti elő.

8-as szám

Ez egy speciális kapcsolatra utal ami az Univerzum és közted van. A 8-as szám a gyógyulás, a kozmikus erők energiáit hordozza magában.

9-es szám

Ha ez a szám jelenik meg sorozatban előtted, az arra utal, hogy az életed során egy fontos leckét fogsz megtanulni, ezért járj nyitott szemmel és tekints úgy az életre, mint összefüggések sorozata. Forrás

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!