Az orvosok sem találkoztak még ilyen esettel.



Első gyereke már megfogant, amikor újra teherbe esett!

Amikor egy nő várandós lesz élete legnagyobb boldogságát éli meg. Így történt ez, Kate és férje, Peter Hill esetében is, amikor 2015-ben, két kislány szüleivé válhattak. Az érdekes viszont az volt a dologban, hogy a két magzat nem ugyanabban a pillanatban fogant meg, és néhány napos eltéréssel születtek meg, tehát nem ikerpárról beszélünk.

Amikor Kate terhes maradt az első magzattal, rá tíz napra, újra peteérés következett be nála, ekkor esett teherbe a második magzattal. Mindez a szülőpár sok-sok próbálkozása, valamint egy hormonkezelés után következett be.

Az ilyen fajta kettős terhesség viszonylag ritka, világszerte alig tízet regisztráltak belőle.

A pár első kislánya 2015 december 20-án, a második kislány pedig tíz napra rá, december 30-án látta meg a napvilágot. Charlotte és Olivia, két nappal a tervezett császármetszés előtt jött a világra.

A két kislány különböző vércsoporttal rendelkezik és születési súlyuk is más-más volt. A szülést levezérlő orvos karrierje során még sosem találkozott ehhez fogható esettel, olyannyira, hogy végső kétségbeesésében a Google-től kért segítséget, hogy megértse hogyan is történhetett ez valójában.

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!