Tanulságos történet mindenkinek.



Egy angliai magyar srác, aki nevét érthető okokból nem szerette volna nyilvánosságra hozni (ezért nevezzük Péternek), nem mindennapi történetet osztott meg velünk. Nem kis meghurcoltatáson ment keresztül, miután aljas módon csőbe húzták. A történetet azért osztotta meg velünk, hogy rajtunk keresztül minél több angliai magyar számára tanulságként szolgáljon, és sokakat óvatosságra intsen, ha hasonló szituációba kerülne.

“Soha semmi bűnügyem nem volt. Próbáltam becsületesen élni mind otthon, mind itt Angliában. Magamról egy kis leírás, Budapestről jöttem ki tavaly január végén és sok megpróbáltatás után kezdett helyre jönni az életem, mindaddig, míg az egyik közösségi oldalon megtalált egy angol lány, és elkezdett írogatni nekem.

Pincér vagyok Liverpoolban és az Instagramon megtalált egy 18 éves angol lány. Elkezdte kedvelni a képeim, rám irt. Elkezdtünk beszélgetni és többször is megbeszéltük, hogy találkozunk. Nos, mivel sokat dolgozom ez az egész elhúzódott december elejéig. Történt, ami történt találkoztunk 12.-én délután. Beadtam neki, hogy nem ismerem a várost stb, szóval tudtunk beszélgetni míg körbesétáltuk Liverpool belvárosát. (Aki itt él tudja, hogy nem egy nagy túra, pár óra alatt végig lehet menni a fontosabb dolgokon.)

A lány elég rámenős volt és nekem se esett ellenemre. Mondta, hogy menjünk át hozzám. Miért ne, gondoltam én. Nem éppen a legjobb környékén lakom, körülbelül 5 perc sétára az Everton stadiontól, és éppen meccs volt az Arsenal ellen aznap. Hazaértünk este hatra és instant letámadott. És igen megtörtént: a szexuális aktus.

Aztán megnéztük a meccset a tévében ami nyolc órakor kezdődött és miután vége lett kimentünk a közeli kisboltba venni még kis nasit és üdítőt. Aztán még egyszer lefeküdtünk és mindeközben azt hazudta édesanyjának, hogy a barátnőjénél alszik. Aztán elaludtunk. Reggel felkeltünk, felöltözött és elment. Én azt hittem mint minden egy éjszakás kaland után a nevét se fogom hallani utána. Elmentem dolgozni ledolgoztam tizenkét órát, este 22:55-re értem haza és bent várt a kis garzonomban két rendőr. (Na innen lesz izgalmas a történet)

Szóval hazaértem tizenegy óra előtt egy kicsivel és két rendőr bent várt a lakásomban. Ment az üljek le ki vagyok stb. Átmotoztak kiürítették a zsebeim (ennek még lesz jelentősége), kattan a bilincs. Semmit nem mondtak miért, mit követtem el. Kivezettek már egy nagy rendőrbusz várt a ház előtt és rendesen bedobtak és 2-3-at rám vertek biztos ami biztos a „fucking no bad” jelző mellett. Lehet nem mondok semmi újdonságot senkinek. De nekem minden új volt. A buszban full sötétségben ültem. Bevittek a rendőrkapitányságra, és egy laza óra várakozás után odavittek adatokat felvenni. Ott tudtam meg, hogy nemi erőszakkal tartóztattak le. Nagyjából elhadarták a jogaim. Egyszer telefonálhatok stb. De hát fejből egy számot se tudok szóval elhajtottak, hogy a telefonom nem használhatom. Alsóneműre vetkőztettek az őrs közepén alá kellett írjak pár dolgot amit kb. 2 másodpercig mutattak meg, és nem tudtam figyelni mikor magyarázták mert vetkőztettek. Elvittek egy cellába ahol kaptam börtön ruhát (angol barátom már meg is vette, ennek rendes értéke van. Funfact :D)

Na hát és itt kezdődött legjobb. Beraktak egy 2×2 méteres szobába ahol olyan hőmérséklet volt mint kint, és ez volt már december 14.-én hajnalban. Semmi komfort vas ágy 2 centi vastag „matrac”-nak hívott műanyag dolog és ugyanez az anyag 3 centis vastagsággal a párna. Inni, enni papíron a hívásomra kapnom kellett volna. Nos, bent voltam 22 órát ez alatt semmi ételt nem kaptam folyadékot 4 alkalommal abból kétszer már a kihallgatásom után. Kicsit nyomasztó kezdett lenni a helyzet annak tudatában, hogy semmit nem tettél azon kívül, hogy lefeküdtél egy angol kiscsajjal, ami még jó se volt.

Közben rendesen minden pszichés effekt előjött, ami csak lehet. Klausztrofóbia, sírógörcs, és az se volt túl vidám, hogy egész éjszaka a mellettem lévő zárkában üvöltve, segítséget kérve verte a falat egy ember. (Na ezt az egész szituációt senkinek nem kívánom, lehet bármilyen ellenségem) Este hatra volt kitűzve a tárgyalásom de kértem fordítót így kb 7 körül volt. Hiába tudok beszélni biztos ami biztos alapon. Először a kirendelt ügyvédemnek mondtam el a dolgokat, aki teljes mértékben rendes volt és mellettem volt. Egy pillanatig se éreztem, hogy ne hinné el amit mondok.

Aztán jött a két nyomozó, nekik is ugyanazt elmondtam. Látszott rajtuk, hogy nekem hisznek, de rákérdeztek pár olyan dologra, hogy tényleg négyszer erőszakoltam-e meg stb. De a poén az, hogy aznap este ugye Everton és az Arsenal meccse volt. Egyezett a vallomásunk a lánnyal mivel meccs után kimentünk boltba. De hát az utca tele volt. És akkor a leányzó elmondása szerint kétszer megerőszakoltam. Ha csak akkor elkiáltja magát, kb 15-20 szurkoló erőszakolt volna meg engem.(:D) De a leges legjobb, hogy a lány elmondása szerint reggel 7-kor szökött el. Nos kilenc körül ment el és meg volt a beszélgetés, mikor írtam neki, hogy a töltőjét itt hagyta. (Visszamennél az egyfontos töltőért miután négyszer megerőszakoltak? :D)

Nos, ennél a pontnál tudtam, hogy nekem hisznek. Mert itt megállították a hangfelvételt (jelzem törvényellenesen) és röhögtek egyet a nyomozók. Miután kihallgattak a körülményekhez képest kiskirályként kezeltek. Már az őrs közepén lévő üveg szobába tettek. DNS vétel és mehettem is. Itt jön még egy vicces dolog. Kapom vissza a dolgaim kivéve a telefonom. A pénztárcámból 60 font készpénz tűnt el. Egyből jelentettem. Őrsi kamera visszanézés után kijelentették, hogy mikor bevittek nem volt már ott. (Innen is üdvözlöm azt a rendőrt, aki megvert és úgy kezelt mint egy kutyát)

Megkaptam a papírt, hogy otthon kell aludjak minden este, és ne lépjek kapcsolatba a leányzóval. Nos, ilyenkor az eljárás az, hogy kiraknak az őrs elé és haza mész, ahogy akarsz. Szakadó eső volt és csak a börtön póló és mackógatya rajtam. A két nyomozó hazavitt ahol még mindig helyszínelők voltak. Aztán megkértem, hogy vigyenek be az étterembe ahol dolgozom. Kiraktak és akkor tudtam meg, hogy kirúgtak. A rendőrség értesítette az éttermet. Szerencsére volt kis félretett pénzem.

Aztán 4 napja kaptam egy levelet, hogy fel vagyok mentve, mert nincs elég bizonyíték és a tárgyalásra se kell elmenjek. Visszavettek az étterembe szóval kezd megint helyre rázódni minden.

Ezzel a kis történettel, ami alakulhatott volna csúnyábban is szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét, hogy nem biztos, hogy jó megoldás az egy éjszakás kapcsolat, főleg nem egy angollal. Én tényleg nem kívánom senkinek azt, amin végigmentem. És most mennem kell az őrsre mert ma vehetem fel az összes dolgot amit „bizonyíték” néven elvettek. Forrás

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!