Országgyűlési képviselő volt, és mellette polgármester. Most répát árul a Facebook profilján!



Balogh József nevét sokan megjegyezték, amikor előadott egy történetet arról, hogyan esett át felesége a vak komondorukon. Először tagadta, hogy ő bántalmazta, később beismerte tettét.

 

Fotó: borsonline

A feleségét bántalmazó Fideszes országgyűlési képviselőt pártja nem indította a 2014-es választáson, ám függetlenként még megszerezte Fülöpháza polgármesteri széket. Azóta arról is le kellett mondani, mivel jogerősen elítélték a felesége bántalmazása miatt. 

Ez a friss bejegyzés olvasható Balogh József Facebook profilján:

Fülöpházi Friss Sárgarépa Eladó!
Gondosan megtisztítva, hasábra vágva és kockázva.
Frissen fogyasztásra, mélyhűtésre.
Egészséges Tanyasi Termék!
Megrendelhető: 06-20/514-6290

Még az árat is megtudhatjuk: 230-240 Ft/kg.

Fotó: Facebook

Hibázott, elítélték, és úgy tűnik elfogadta a helyzetet, és egyéb boldogulási formát keresett magának. Vagy mégsem?!

Érdekes - és szintén a Facebook profilról derül ki - hogy lelkesen kampányol a polgármesteri székben helyére aspiráló hölgy, Nagyné Balogh Csilla (független) mellett. Nem véletlenül: ő a lánya.

Fülöpházán azért tartanak időközi választást, mert Balogh Józsefnek le kellett tisztségéről, miután júniusban jogerősen tíz hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, amiért ököllel többször arcon ütötte élettársát.

A kvóta-népszavazással egy időben zajló polgármester választáson végül Balogh József lánya nyert.aki korábban a település polgármesteri hivatalának köztisztviselője volt.

A vak komondoros sztorit meg egyszer csak elfelejtik! (vagy mégsem?)

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!