És még finom is!



A hasi zsír kialakulhat a rossz táplálkozás, a mozgásszegény életmód, de akár a stressz következtében is. Ha egyszer felkúsztak ránk a plusz kilók, nagyon nehéz megszabadulni tőlük. Ha van egy tuti receptünk, akkor minden sokkal könnyebben fog menni.

Ezt a módszert számos túlsúlyos ember alkalmazta sikerrel. Érdemes kipróbálni, de természetesen ezeken kívül nem árt, ha odafigyelünk az étkezésünkre, és a testmozgásra is.

Ha rendszeresen fogyasztjuk a gyömbéres, céklás, citromos levet, könnyen megszabadulhatunk a hasi zsírtól, és a felgyülemlett méreganyagoktól is.

Serkenti az emésztést, vitaminokkal, és tápanyagokkal tölti fel a szervezetet. Sőt, a májunk egészségéről is gondoskodik, felszabadítja méreganyagoktól.

Hozzávalók:

  • 3-4 kocka megtisztított cékla
  • egy 2-3 cm-es gyömbérgyökér
  • ½ citrom szeletekre vágva
  • 250 ml víz

Elkészítés:

Fél órával mielőtt fogyasztani szeretnénk ezt az egészséges italt, helyezzük egy kisebb lábosba a kockákra vágott céklát, a lereszelt gyömbér, és a citromot.

Öntsük rá a vizet, keverjük össze, és hagyjuk állni egy fél órán keresztül. Miután lejárt a 30 perc, szűrjük le, és igyuk meg a tápanyagokban gazdag levet.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!