Bőven 100 kiló felett van az ismert tévés.



Évtizedek óta küzd a jojóeffektussal, időről-időre meghaladja az egy mázsát. Ekkora súlyfelesleggel azonban még soha nem láttuk Friderikusz Sándort - olvasható a borsonline-on.

Ritkán bukkan fel nyilvános eseményen az ismert tévés, ám egy könyvbemutatón nemrég megjelent. Igaz, most is mindent megtett azért, hogy ne keltsen feltűnést: napszemüvegben és baseballsapkában érkezett. Mégis felismerték, bár a nagyon meghízott.

Szemlátomást nehezebben mozgott, kevésbé tűnt energikusnak, mint korábban. Feszengve fészkelődött a más testalkatra méretezett széken.

Friderikusz Sándort a kilencvenes évek elején vékony fiatalemberként ismerte meg az ország a Friderikusz-show-ban, a 2000-es évek vége felé viszont a hírek szerint már több mint 120 kilót nyomott. Az RTL II indulása idején, 2012-ben azonban egy új Fridit láthattak a nézők, legalább 20-25 kilótól szabadult meg, hogy jobb formában vághasson neki a Legyen Ön is milliomos! adásai­nak. A jojóeffektus azonban ha­marosan újra elérte: a TV2 Sztárban sztár, illetve Az ének iskolája című műsorában újfent jelentős súlyfelesleggel jelent meg, az Összezárva Friderikusszal idején pedig szemmel láthatóan megdöntötte saját súlyrekordját. Sándor ezután az ATV-n tűnt fel, ahol újra jó pár kilótól megszabadulhatott, bár rossz nyelvek szerint ez csak a fekete háttérnek és a sminkesek, stylistok varázslatának köszönhető illúzió volt.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!