Ingyen ajánlják fel segítségüket, hogy a rászorulóknak ne legyen gond a téli tüzelő!



Mindenkinek van elég baja, miért foglalkozzon máséval! VAGY MÉGSEM? Két szigetszentmiklósi férfi kilépett a saját komfortzónájából és elhatározta, hogy segít! A Facebookon keresztül propagálják tevékenységüket:

Tisztelt Szigetszentmiklósi Lakosok!

Szeretnénk meleg otthont biztosítani a rászorulóknak, első körben az időseknek, akik kézzel vágják a tüzelőiket. Tapasztaltam, hogy sok család marad télen tüzelő nélkül, mert nem engedhetik meg maguknak a hasogatott tüzelőt. Szeretnénk ezen változtatni. Robival fizikai munkát vállalunk szombatonként. A munkát ingyenesen végezzük, a költségeinket magunk viseljük.

Tisztelettel tájékoztatom a fák tulajdonosait, hogy amennyiben a kertjükben kivágandó fákat a rászorultaknak adományozzák, akkor mi azt szakszerűen kivágjuk és elszállítjuk. Kollégám a fák kivágására szakképesítéssel rendelkezik, én pedig a segédmunkát és a szállítást vállalom.

Senki nem fázhat télen Szigetszentmiklóson. Köszönjük! - olvasható Barabás Botond Facebook oldalán.

10 ezer lájk és 15 ezer (!) megosztás mutatja, hogy amit csinálnak fontos, és mennyire szimpatikus az embereknek!

Érdemes beleolvasni a hozzászólásokba is!

Le a kalappal előttetek fiúk! Nem itt tartana a világ, ha mindenkit csak fele ennyi jósággal áldott volna meg az Isten.

Fám ugyan nincs srácok, de két egészséges karom igen, úgyhogy ha szükség van segítségre ebben a gyönyörű munkában, szóljatok privátban és megyek! Addig is minden elismerésem!

Amikor ezt olvastam, kiràzott a hideg...mert jó làtni h vannak mèg rendes emberek.!!:-) esetleg ha tudok vmiben segiten , nagyon szivesen csatlakozzék. De addig is 3 akâcfàt fel tudok ajâlani. 

►► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL TE IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!