Ezekbe a vidéki városokba akarnak migránsokat telepíteni.



Az uniós politika civilizációs katasztrófához is vezethet. Amit eddig láttunk a népvándorlásból, az csak bemelegítés volt. A Földön hárommilliárd ember él napi 2 dollárnál kevesebből, a népességszám pedig Afrikában folyamatosan nő.
Európa még nagyobb menekültáradatra számíthat.

Brüsszel politikája azt sugallja, hogy jöhetnek, a migránsok Európába, ők pedig jönnek is! Hiába sajnáljuk őket, mert nincsenek könnyű helyzetben, egy jó megoldás lehet csak, ha a segítséget odavisszük, nem pedig a problémákat engedjük be Európába. A menekült kvóta rossz ötlet, de kell a kerítés és kellenek a védett területek is, mert nekünk kell döntetni arról, hogy kit engedjünk be, és ki az akit nem.

Ha Brüsszel nem tud megegyezni a kormányokkal migránskérdésben, akkor majd a városokkal próbálnak egyezkedni. Első körben Zugló, Szeged és Salgótarján fog szóbajönni, mint olyan lehetséges befogadó városok, ahová az unió migránsokat telepíthet a polgármesterek közreműködésével.
Az európai baloldal vezetője, Martin Schulz hangoztatta korábban azt: „Ha az ország nem enged, akkor a baloldali települések között oszthatják szét a migránsokat.”

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!