A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium jelentette be!



Ha gázzal fűt, akkor nagyon rossz hír érkezett! A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium jelentette be, ezért készüljön fel ön is, ha érintett! Itt a közlemény.

Az Otthon melege program új alprogramja a földgázüzemű gázkonvektorok energiamegtakarítást eredményező cseréjéhez nyújt vissza nem térítendő támogatást. A Dél-dunántúli régióból már csak hétfő 11 óráig várják a pályázatokat, mert ezt követően a pályázatbenyújtás lehetőségét határozatlan időre felfüggesztik – adta hírül az NFM.

A tárca az Otthon Melege Program alprogramjainak tervezése során arra törekszik, hogy az ország teljes területén, a lakosság lehető legszélesebb körének legyen lehetősége pályázatot benyújtani. A módosított pályázati felhívás, a módosított pályázati útmutató és annak mellékletei a mai naptól elérhetőek a pályázati portálon a www.futeskorszerusites2017.nfsi.hu elérhetőségen.

Kiemelt cél, hogy a családok megerősödjenek, ezt kívánják elősegíteni a családi adórendszerrel, az otthonteremtési programmal, az adócsökkentésekkel és a foglalkoztatási programokkal. Ezt a célt szolgálja az Otthon Melege Program is, aminek köszönhetően a háztartások energiafelhasználása érzékelhetően csökkenhet.

A Otthon Melege Program eddig közel 120 ezer háztartás energetikai korszerűsítését tette lehetővé mintegy 23 milliárd forintnyi támogatással.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!