Rendőrségi közleményFRISSÍTVE: Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) megerősítette, hogy csütörtökön hajnalban két helyen is megrongálták Hercegszántó térségében a határzárat, ugyanakkor közölték, hogy garantálják a lakosság biztonságát. Szerdán, Hercegszántó térségében átvágták a kerítést a migránsok, azóta naponta 100-150 illegális bevándorló érkezik a Mohács-szigetre.

Csütörtökön többen is azzal keresték fel szerkesztőségünket, hogy migránsok áradata szállta meg a Mohács-szigetet. Úgy tudjuk az illegális bevándorlók szerdán napközben, Hercegszántó térségében törték át a kerítést, azóta naponta 100-150-en jutottak át a magyarországi oldalra.

A Mohácsi Újság. hu úgy értesült, hogy a rendőrség a migránsok többségét elfogta, a honvédséggel együtt megerősítette a térség őrizetét, egyebek mellett drónokkal is ellenőrzik a határt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság megfelelő erőkkel és eszközökkel biztosítja az illetékességi területén lévő határszakaszt, garantálja az állampolgárok biztonságát. forrás: mohacsiujsag.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!