Az álmunkban megjelenő képek nem véletlenül jönnek elő!



Az álmok jelentése mindig is foglalkoztatta az embereket, és az álmunkban megjelenő képek különösen jó eszközként szolgálnak arra, hogy jobban megismerjük magunkat, vagy akár a jövőnket is.

Különböző álmok léteznek: vannak figyelmeztető álmok, de olyanok is, amelyek a nap történéseire reagálnak.

A felmérések a leggyakoribb álmok között tartják számon a megcsalást. Sokan vannak, akiknél olyan kép jelenik meg, hogy a párjuk megcsalja őket, akár a legközelebbi ismerősükkel. Sokakban megfogalmazódik ilyenkor a kérdés, vajon mekkora a valóságalapja ilyenkor a megcsalásnak. A szakemberek szerint azonban ez sokkal inkább az álmodó félelmeiről szól, mint a valóságról, és elég ritkán van realitása. Inkább arra utal, hogy félsz, párod túl sok időt tölt más elfoglaltságokkal, és emiatt elhanyagoltnak érezheted magad.

Viszont van két olyan álomkép, ami, ha megjelenik az éjszaka folyamán, akkor elég valószínű, hogy kedvesed rossz utakon jár, és okkal gyanakodhatsz hűtlenségre.

Kieső és vérző fog - Az álomszakértők véleménye erősen megoszlik ennek a kellemetlen álomnak a jelentéséről. Van, aki szerint a fog a hatalom és az önbecslés jelképe, ha tehát azt álmodjuk, hogy kihullik a fogunk, az arra is utalhat, hogy valaki éppen most döntötte porba mindezt. Mások szerint pedig hűtlenség jele lehet, szakítást is jelezhet a kihulló fog.

Halál - Ez a második leggyakoribb olyan álomkép, amely azt sugallhatja nekünk, hogy párunk megcsal minket. Ha viszont azt álmodjuk, hogy meghalunk, az azt jelenti, hogy valamit be akarunk fejezni. Amennyiben megjelenik a kedvesünk is az álomban, akkor ez a párkapcsolat végét jelentheti, harmadik személyt a kapcsolatban. Ne ijedjünk meg saját halálunktól! A halálról szóló álom nem feltétlenül rosszat jelent, hanem egy új és szebb jövő kezdetét. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!