RENDŐRSÉGI FELHÍVÁS - OSZD MEG MÁSOKKAL IS!



A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot adott ki kiskorú elhelyezésének megváltoztatása miatt az alább látható Sallai Klaudia Ildikó ellen!
Az elkövető nyomravezetőjének 500.000 forintot ajánlanak fel, de emellett 500.000 forint jár az eltűnt 5 éves gyermek nyomravezetőjének is.

A képen látható Sallai Klaudia Ildikó ellen folytat eljárást a rendőrség, aki körülbelül 170 cm magas, vékony testalkatú, fekete, göndör hajú. Elfogatóparancs alapján keresik őt, és 500.000 forintot kap a nyomravezető!

A rendelkezésre álló adatok alapján Sallai Klaudia Ildikó 2011. decemberében, a gyermekének felügyeleti jogát gyakorló, Olaszországban élő férfitól Magyarországra hozta közös gyermeküket, ezzel a gyermek tartózkodási helyét önkényesen megváltoztatta.
Az anya és a gyermek tartózkodási helye nem ismert. Az anya rejtve tartja a hatóságok elől a gyermekét, még a szükséges orvosi vizsgálatokra sem viszi el, ezért fenn áll a veszélye annak, hogy a gyermek hosszú távon egészségkárosodást szenvedhet.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nettó 500.000 forint, azaz ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki a rejtőzködő vagy szökésben lévő elkövető elfogásának elősegítése érdekében a nyomozás eredményességét, illetőleg a szükséges rendőri intézkedést közvetlenül elősegítő pontos adatokkal rendelkezik, és információit az eljárás során ismerteti.
Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére az intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a körözött személy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Mezőtúri Rendőrkapitányságon, vagy bármely rendőri szervnél személyesen, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!