A Rák pénzt kap hamarosan, a Bak pedig szerelmet!



A cigánykártyával 3 hónapra látható a jövő! Nézzük, mit tartogat ez a csillagjegyeknek?

A Kos számára nehéz időszak jön. Sokan kihasználják a hiszékenységét, ezért elkezd nem bízni a környezetében. Állj meg kicsit és gondold végig, kiben bízhatsz és kiben nem, de ne zárkózz be, csak legyél racionálisabb, és próbáld megfontolni a jövőbeli lépéseidet legalább most.

A Bika szülött mostanában szerencsés lesz a szerelemben. Ha egyedülálló, most érdemes kimozdulnia és párt keresni. Ha kapcsolatban van, hirtelen rendbe jönnek a dolgok, és vonzóvá válik nem csak a partnere, hanem mások számára is. Viszont figyeljen oda a hűségre!

Az Ikrekre is jó dolgok várnak! Ha gyereket szeretnél, mindenképpen kezdj neki, mert nagyon jók a kilátások gyermekáldásra. Pénzügyeid is rendeződnek, és a párod is elkötelezi magát végre. A gyerekkérdéssel valahogy minden helyére kerül, ha pedig idősebb vagy, akkor unokákra számíthatsz.

A Rák hirtelen jött pénzre számíthat. Figyelj arra, hogy a nem várt összeget ne verd el könnyedén, ahogy szoktad. Fordítsd inkább értékálló dologra vagy fektesd be, hogy a jövő miatt se fájjon a fejed. Most nem muszáj mindenkiről neked gondoskodni.

Az Oroszlán új kapcsolatokra számíthat. Viszont legyél bizalmatlanabb, mert nem minden arany, ami fénylik, és nem mindenki jószándékú körülötted. Pénzügyeid most kissé nehezen mennek, és vigyázz arra is, hogy ne vedd túl könnyedén a dolgokat! Állj meg egy kicsit, és gondolj át jól mindent.

A Szűz most megteremtheti az otthoni békét, mert  sok volt mostanában a veszekedés, aminek oka a pénz volt. Most jó hatással vagy másokra, és a saját lelki nyugalmadat átadhatod nekik. A boldogságodhoz csak annyi kell, hogy mindenkit elégedettnek láss magad körül. Ennek ellenére ne hagyd magad a háttérbe szorítani.

A Mérlegnek eljött a nagy változások ideje. Alkalmad lesz elutazni, akár külföldre is. A jó ötletek most megvalósításra kerülhetnek, csak arra figyelj, hogy nem kell mindenkinek elmondani mindent. Könnyen találhatsz most segítőket, akiket elkápráztat az elméd. Öröm és lehetőségek jönnek, amiket ragadj meg még akkor is, ha némi áldozatot követelnek. Az idő az egyetlen ellenséged, ezért felejtsd el a halogatást.

A Skorpió hosszas lelki válság után végre békére lel. Ha van valami hivatalos ügyed, az most pozitívan végződik. Rengeteg terhet cipeltél mostanában a hátadon, ezért itt az ideje a lazításnak és annak, hogy kiereszd magadból a sérelmeket. Ne próbálj meg mindent egyedül megoldani, és felejtsd el azt is, hogy mindenki gondját magadra veszed. Saját vágyaidat és céljaidat már régen a szőnyeg alá söpörted, ezért itt az ideje azokkal is foglalkozni. Egy fontos tanács: senki sem válthatja meg egyedül a világot!

A Nyilas fontos döntések előtt áll. Át kell gondolnod, merre kell tovább haladni, mert felkínálkozik egy teljesen új élet. Anyagi helyzeted javul, de ne feledd, hogy jobb adni, mint kapni. Semmiképp se fukarkodj a pénzzel, és időnként használd jótékony célokra is. A Nyilastól egyébként sem áll távol az adakozás, de most egy nagyobb összegből akár hosszú távú támogatások is elképzelhetők. Mindig szerettél volna valami nagyot és maradandót alkotni, ezt most megteheted.

A Bak élete pozitív fordulatot vesz. Boldog párkapcsolat és stabil anyagi helyzet. De vigyázz, ne hencegj a sikereiddel, mert sok barátot elveszíthetsz, akik kiálltak melletted a nehéz napokon is. Nagyon jó úton haladsz, hogy eluralkodjon rajtad az egoizmus, ezért hallgass a kritikákra és változtass, főleg ha olyanok mondják, akiknek adsz a véleményére.

A Vízöntő vigyázzon az egészségére, ezért itt az ideje a pihenésnek. Egy könnyedén vett apróbb betegségből most szövődmények alakulhatnak ki, ha nem figyelsz oda, és egy-két szabadnaptól nem fog összedőlni a világ. A családodnak és a barátaidnak is nagy szüksége van most rád.

A Halak most pénzre számíthat, de ahol a pénz megjelenik, ott a tolvajok is. Vigyázz, és ne hagyd magad átverni, mert most sok jöhet a házhoz. Nagyon figyelned kell a csalókra, de szerencsére jó emberismerő vagy, és nehéz lesz téged átverni. A családodban megbízhatsz.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!