Tapasztalatból beszélnek így a magyar lányokról.



Egy magyar fiú írta ezt a posztot még nyáron. Érdemes elolvasni.

'Hétvégén a velencei tónál jártunk a haverokkal baráti társasággal, pár méterre mellettünk 6-8 arab fiatalember strandolt. Náluk csak fiúk, nálunk vegyes volt a társaság, és több szép lány is volt a barátaim között. Egy fotós barátom is velünk volt és épp az egyik lányról készített pár képet a parton, amikor véletlenül meghallottam, hogy az arab fiúk rólunk beszélgetnek.

Rájuk néztem, mire egyikük megkérdezte beszélek-e angolul és ismerem-e a lányokat? Kiderült, hogy egy részük Magyarországon lakik, másik részük pedig más EU országaiban és az itt lakókat látogatja meg, többé-kevésbé rendszeresen. Miért? Mert, ahogy mondtak, szép Budapest és szépek a lányok. Sorban bemutatkoztak. Szinte mindegyiket Ahmednek vagy Mohamednek hívták. Nyaraltak, ennek megfelelően a kezük ügyében lévő üveg pezsgő gondoskodott a vidám hangulatról. Megkínáltak engem is, a pezsgő szinte meleg volt, de ez láthatóan nem zavarta őket.

Sok mindenről beszeltek, az országgal kapcsolatban, Orbán Viktorról, a belvárosi szórakozóhelyekről és, hogy milyen szép Budapest. És persze, hogy milyen szépek a magyar lányok, mert természetesen rövid időn belül a lányokra a terelődött a szó. Az egyik srác beszédesebb volt a többinél, nála volt a leggyakrabban az üveg. Ő Angliában élt, ezt minden harmadik mondatában ki is hangsúlyozta és az információt erős brit akcentussal nyomatékosította. Beszélgetés közben vidáman gesztikulált, a kezén büszkén csillogott egy drágának tűnő óra. A lányokra térve, fejtegette, reméli, hogy nem fogok megsértődni, de bár nagyon szépek a lányok itthon, van velük egy nagyon nagy baj. Az a baj, – mondta, hogy nagyon könnyű őket ágyba vinni. Semmi tartásuk nincs. Egy két pohár ital a bárban, – ahol a fiúk látványosan üveggel kérik az italokat – és még aznap a szállodaszobában fejezik be az éjszakát. Tízből kilencszer. Ez nagyon szomorú – mesélte. Nem tudjuk így becsülni őket, minden este mást viszünk haza.

Elmondta ugyanakkor más országokban ez nem így van. A nyugati és északi országok nagy részében lenézik őket és a helyiek szóba se állnak velük. Otthon pedig, az arab országokban, hónapokig udvarolhatsz egy lánynak, ha egyáltalán… legyintett lemondóan mosolyogva,… Itt Magyarországon viszont minden könnyű. A lányok maguktól odadobják magukat, szinte semmit sem kell tenni.'

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!