"Nagyon elszomorít, hogy egy ilyen híres embernek ennyi jut”



A neves genetikus sírja lehangoló állapotban volt még pár héttel ezelőtt. Jelentkezett az a nő, aki rendbe tette - számolt be a Ripost.

Három héttel ezelőtt  Czeizel Endre sírja még szörnyű állapotban volt. Elhanyagolta családja a világhírű genetikus nyughelyét. Kilátogattunk az Óbudai temetőbe, ahol még szemetet is találtunk a síron.

Napokkal ezelőtt megnéztük, változott-e a helyzet: nagy meglepetésünkre, egyszeriben csodálatos virágokkal lett beültetve, mára rendezett, ki van gyomlálva a gaz, teljesen más képet fest a sírhely, mint hetekkel ezelőtt.

A szerkesztőséghez az alábbi üzenet érkezett:

„Kedves Ripost! Czeizel Endre sírját nem a családja tette rendbe, hanem egy hölgy, aki a kislányai nyaralási pénzéből vett el, hogy virágot vegyen” - írta lapunknak Orsolya, aki összekötött bennünket Andreával, a jólelkű édesanyával.

„Egy csoportban láttam a híres genetikusunk sírját: csupa gaz és gondozatlan volt. Ma arra jártam, és kigazoltam a gyermekeimmel, és tettünk rá 4 virágot. Nagyon elszomorít, hogy egy ilyen híres embernek ennyi jut” – mondta Andrea.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!