A kálváriája áprilisban kezdődött...



Gáspár Győzőék kálváriája azzal kezdődött, hogy Győzikét 50 milliós adócsalással vádolták meg. A házukat váratlanul kommandósok lepték el, és a vagyonuk nagy részét lefoglalták. Gáspár Bea ezért arra kényszerült, hogy feladja az álmát, és összehúzza a nadrágszíjat, annak ellenére, hogy 10 millió forintot nyert egy főzőműsorban.

A családanya terve az volt, hogy megépíti saját konyháját, internetes főzőműsort indít, séfnek tanul és saját szakácskönyvet ad ki. De a teveinek csak egy része vált valóra. Kiderült, hogy Bea nem gyanúsított az ügyben, ezért az ő nyereményét nem foglalta le a NAV, de ennek ellenére nem sokáig örülhetett a szép összegnek.

'Ha nem nyerem meg ezt a pénzt, akkor az ügyvédet sem tudjuk kifizetni, mivel a foglalások után nulla forintunk maradt. Le akarták foglalni a 10 milliót, de végül megtarthattam.

Mondjuk olyan szinten ment az ügyvédnek munkadíjra, mint a szél...

– mondta Bea, aki nehezen viselte a meghurcoltatását, és ezért gyakran dührohama is voltak. Bea asszony nem vágyott másra, csak hogy kikerüljön férje árnyékából, és önálló karrierbe kezdjen.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!