Már első perctől érezték, hogy van közöttük valami!



Erős Antóniát közel húsz éve látjuk a képernyőn, a magánéletéről azonban tényleg csak ritkán mesél. Most az RTL Klub kamerája előtt érdekes részleteket mesélt arról, hogyan alakult a kapcsolata Szellő Istvánnal.  

„Emlékszem, amikor először megláttam Istvánt, beléptem még Óbudán, a Kunigunda útján a szerkesztőségbe, jött felém és sokkal magasabb volt, mint gondoltam. Széles mosollyal úgy fogadott, mintha ezer éve ismernénk egymást és lehetett érezni, hogy ebből biztos valami jó fog kisülni. Nem lehet vele rosszban lenni” – kezdte Antónia, és az idő igazolta, hogy Szellővel tényleg jó párost alkotnak.



Erős Antónai és Szellő István összeszokott páros, ez érződik, ahogy együtt dolgoznak. „Összességében 19 éve dolgozunk együtt. Nagyon jó úgy dolgozni, hogy valakit érzel a stúdióban, tudsz reagálni a mozdulataira, a grimaszaira…” – mondta Szellő.

Ahogyan a felvételen is látszik, az RTL Klub híradósai szeretik néha cukkolni egymást. Ez ebből is kiderült:

Szellő István: Emlékszem, úgy ülhetett be először a stúdióba felvételre, hogy előtte legalább két hónapig gyakorolt.
Erős Antónia: Most szórakozol? Miért kellett volna két hónapig gyakorolnom? Az első próbaadást úgy nyomtam le hiba nélkül, hogy előtte ugyanazt a Híradót te vezetted, és még bakiztál is.
Szellő István: Akkor lehet, hogy mi gyakoroltunk együtt sokat? A lényeg, hogy kezdetben sokáig lenyomtuk gyakorlásként a Híradót a stúdióban úgy, mintha élő lett volna.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!