Ne várd meg az erős fájdalmakat! Időben kezd el fogyasztani!



Ha a bordák közötti, vagy csípő és alhasi fájdalmakat érez, elképzelhető, hogy kő vagy homok keletkezett a vesékben.

Az epehólyag kő és homok más jellegű fájdalmakkal figyelmeztet, mint pl. jobb alsó bordáknál érzett bizsergés, gyomorfájdalom, keserű szájíz, hányinger és fejfájás. Ha erős, nem múló és már gyakoriak a fájdalmak mindenképpen beszéljen szakorvossal.

Ha vizsgálatok által még láthatatlan, vagy beavatkozás nem szükséges, akkor sok természetes módszer létezik a megelőzésre és kezelésükre. Egy ilyen természetes népi receptet mutatunk most be vese- epekövek és homok által keletkezett fájdalmakra.

Hozzávalók:

  • 250 g cukor
  • 250 gramm petrezselyemgyökér
  • 250 gramm citrom
  • 250 g méz
  • 2,5 dl extra szűz olaj

A citromokat alaposan tisztítsuk meg a kezelőanyagoktól, majd daraboljuk fel héjával együtt és tegyük egy turmix gépbe vagy aprítóba, kissé zúzzuk vele össze. Hámozzuk és mossuk meg a fehér répát, szintén daraboljuk és adjuk a citromhoz, vegyítsük tovább és legvégül az összes többi hozzávalóval addig keverjük, amíg teljesen homogén, sima textúrájú masszát nem kapunk. Ezt tároljuk zárható üvegben a hűtőszekrényben.

Fogyasztása: naponta 1 evőkanálnyit felkelés előtt éhgyomorra, valamint lefekvés előtt, de jóval az étkezés után, szinte üres gyomorra.
Ha úgy érzi javul az állapot, de nem szűnik, emelje napi 2×2 evőkanálnyira.
Kis mennyiségű fogyasztása heteken belül javítja állapotát. Amellett, hogy hatékonyan oldja a vese és epehólyag követ, és számos egyéb jótékony hatása is van.  Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!