KERESIK AZ ANYÁT ÉS A GYERMEKÉT IS!



A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat kiskorú elhelyezésének megváltoztatása vétség gyanúja miatt, ezért 500.000 forintot ajánlanak az elkövető nyomravezetőjének, és emellett 500.000 forint jár a vele együtt eltűnt 5 éves gyermek nyomravezetőjének is.

Elfogatóparancs alapján keresik a képen látható Sallai Klaudia Ildikót, aki ellen eljárást folytat a megyei rendőr-főkapitányság. A nő körülbelül 170 cm magas, vékony testalkatú, fekete, göndör hajú.

A rendelkezésre álló adatok szerint Sallai Klaudia Ildikó 2011. decemberében, a gyermek felügyeleti jogát gyakorló, Olaszországban élő férfitól Magyarországra hozta közös gyermeküket, ezzel a gyermek tartózkodási helyét önkényesen megváltoztatta.
Az anya és a gyermek tartózkodási helye nem ismert. Az anya rejtve tartja a hatóságok elől gyermekét, a szükséges orvosi vizsgálatokra sem viszi őt el. Mindezek alapján fenn áll a veszélye annak, hogy a gyermek hosszú távon egészségkárosodást szenvedhet.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nettó 500.000 forint, azaz ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki a rejtőzködő vagy szökésben lévő elkövető elfogásának elősegítése érdekében a nyomozás eredményességét, illetőleg a szükséges rendőri intézkedést közvetlenül elősegítő pontos adatokkal rendelkezik és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére az intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A Mezőtúri Rendőrkapitányság eltűnés miatt keres egy 5 éves gyermeket, a díjkitűzés itt is 500.000 forint a nyomravezetőnek.
A rendelkezésre álló adatok szerint Tonello Chantal Ildikot az édesanyja 2011. decemberében a gyermek felügyeleti jogát gyakorló, Olaszországban élő apától Magyarországra hozta. Az 5 éves gyermek és az anya tartózkodási helye ismeretlen.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nettó 500.000 forint, azaz ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki az eltűnt gyermek megtalálása érdekében. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az eltűnt gyermekkorú megtalálását, a körözési eljárás eredményességét elősegíti, illetőleg a szükséges rendőri intézkedést közvetlenül elősegítő pontos adatokkal rendelkezik és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére az intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki Tonello Chantal Ildiko, vagy az édesanyja tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Mezőtúri Rendőrkapitányságon, vagy bármely rendőri szervnél személyesen, illetve a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számon, vagy a 107 és 112 központi telefonszámok valamelyikén!

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!