Meglepő személyiségteszt!



Nem találkoztam még olyan emberrel aki pont ugyan úgy alszik mint egy másik, jó jó vannak hasonlóságok mint az alváspózok.

Nem is gondolnánk, de sok mindent elárul rólunk az, hogyan is fekszünk alvás közben. Általában, mikor ágyba bújunk és már kellően álmosak vagyunk, akaratlanul is egy számunkra kényelmes pózba helyezkedünk el, és csak utána alszunk el. 

Megmutatunk 6 jellegzetes alvó pózt. Válaszd ki a rád jellemzőt, és elmondjuk mik az erősségeid, gyengeségeid. 

1. Nyugodt ember vagy, abszolút megbízol a körülötted élőkben. Ritkán lehet felidegesíteni, de akkor nagyon ki tudsz akadni. Megbízható ember vagy, aki nagyon tud titkot tartani. Rengeteg minden érdekel, de kevés dolog van, amiért igazán tudsz lelkesedni. A monoton munkát kedveled leginkább, abban nagyon hatékony vagy. Az egyszerűség híve vagy. Nehezen nyitsz az új dolgok irányában. Szinte sohasem sírsz, vagy csak nagyon ritkán. Nem szereted, ha azt látják gyenge vagy. Amikor egyedül vagy, akkor tudod magad igazán elengedni, ekkor oldódsz fel a legjobban. 

2. Rengeteg elnyomott fájdalom lakozik benned. A múltadban sok fájdalom ért, ezeket nehezen dolgozod fel. Sokszor azt hiszed, hogy túl vagy már ezeken, de aztán rájössz, hogy még mindig bántanak ezek az emlékek. Barátkozó típus vagy, de kissé bizalmatlan. Aki azonban a barátod lesz, azzal életre szóló, mély és tartalmas kapcsolatod lesz. A hosszú párkapcsolatok híve vagy, nagyon tudsz szeretni. Nehezen mondasz nemet. Imádsz olvasni, írni is. Merj mosolyogni, hidd el, a világ is visszamosolyog rád!

3. Nagyon szeretsz szórakozni, abszolút lazán veszed az életet. Egyszerre több dologba is belekezdesz, de ezeket általában nem fejezed be. Nagyon szétszórt vagy, az agyad állandóan több különböző dolgon is jár. A társaság középpontja vagy, imádsz nevetni, poénkodni. Szinte sosem vagy fáradt, mindig van új és új ötleted. Nem tudsz titkot tartani, nem szándékosan, de olykor kikotyogsz dolgokat. Imádsz utazni, új helyeket felfedezni, kirándulni. Szenvedélyes ember vagy.

4. Abszolút elmélkedő típus vagy. Rengeteget gondolkodsz, jobban is szereted a szellemi munkát, mint a fizikait. Óriási ötleteid vannak, de ezek nehezen születnek meg a fejedben. Sokáig képes vagy töprengeni 1-1 dolgon. Az emberi gonoszság nagyon el tud szomorítani. Szeretsz másokon segíteni, de ezzel sokszor vissza is élnek. Sokat álmodozol, romantikus típus vagy. Nem szeretsz egyedül lenni. Nagyon nehezen szakítasz, akkor is, ha tudod, annak a kapcsolatnak már vége. Sosem bántasz meg senkit, akkor sem, ha megérdemelné. Magadban őrlődsz, ha valami bánt.

5. Nagyon merev ember vagy. Szereted, ha minden pontosan, mindig ugyanúgy történik az életedben. A napi rutin rendkívül fontos számodra és nagyon bosszant, ha ebből valami kizökkent vagy valamivel elcsúszol. Sosem késel el sehonnan, sőt, inkább korábban érkezel. Szeretsz sportolni, az aktív pihenést kedveled inkább. Nehéz a szívedhez, lelkedhez közel kerülni, mert nagyon távolságtartó vagy. Akárhány dolgot, feladatot is kell egyszerre elvégezned, mindig mindent precízen és határidőre elvégzel. Nehezen nyílsz meg mások előtt. Nehezen hiszed el, hogy téged is lehet szeretni! Pedig lehet, hidd el! Próbálj meg lazítani néha, törődj többet magaddal! Sétálj egy nagyot, élvezd a friss levegőt, figyeld meg, hogy utána mennyivel szebbnek látod majd a világot!

6. Jól érzed magad a bőrödben. Mindig szereted, amit épp csinálnod kell, legyen szó munkáról, vagy hobbiról. Kiváló hallgatóság vagy, sokan keresnek fel a problémájukkal csak azért, mert tudják te őszintén és érdeklődve figyelsz rájuk. Rengeteg barátod van, az ismeretségi köröd is óriási. A nagy felelősséggel járó dolgoktól megrettensz, de nem adod fel. Véghez viszed, amit csak eltervezel, de sohasem másokon átgázolva. Igazán jó ember vagy, hatalmas szívvel. Nehezen mondasz nemet, szeretnél az egész világon segíteni. Viszont a saját problémáidról hallgatsz, úgy csinálsz, mintha nem is léteznének. Hidd el, van, aki neked is szívesen segítene!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!