OSZD MEG TE IS, HA EGYETÉRTESZ VELE!



Kedves Viktor! Szerinted „Az ország jobban teljesít”, ami igaz, csak sajnos azt nem tudod, hogy miben…
DE ÉN MEGMONDOM NEKED, HA MÁR EZT MÁSOK NEM TESZIK MEG!

Magyarország és a Te kormányod a fiatal és dolgozni vágyó emberek kitelepítésében valóban jobban teljesít bárkinél!
HOGY MIÉRT MONDOM EZT?
Mert ma elbúcsúztam a harmadik fiamtól is. Elment a „hanyatló” nyugatra, Angliába, egy jobb élet reményében. Oda, ahol a napi 8 órai munkával, tízszer annyit keres, mint itthon.

Mit csinálsz Viktor? Tisztában vagy Te ezzel? Ha igen, akkor miért csinálod. minek csináljátok ezt? Megfenyegettek téged vagy megvettek titeket?? Kiálltunk melletted, és két választáson is szavaztam rád, mert jókat ígértél… Ígérgettél, de aztán mi történt?
Mi lett veled Viktor? Mi lett azzal az emberrel, akiben égett a tűz és azt mondta, hogy felszámolja a bűnözést, a korrupciót, és a munkanélküliséget?
Én felneveltem ennek az országnak 4 gyermeket, de minek? Ezért Viktor?

Nem kívánom azt az érzést se neked se másnak, amit átéltünk minden alkalommal, mikor egy gyerekem kénytelen volt otthonról, a hazájából elmenni. És ez már háromszor megtörtént, de most már mi is megyünk.
Eladom mindenünket és elmegyünk egy másik országba, ahol még idegenként is embernek néznek.
Édesanyám 73 éves és jól tudja, hogy még az átkos Kádár rendszerben sem történtek ilyesmik, ami ma van Magyarországon.

A hivatalos nyilvántartások szerint csak Angliában eléri már az 1 milliót a kint dolgozó Magyarok száma. És akkor mi van a többi országgal? Nem 350 ezer emberről beszélünk, mint amit Ti mondtok… És mi jön még?
El kellene már gondolkodni Viktor azon, amit műveltek! Én itt, a hazámban akartam leélni az életemet, de Ti mindenkit elüldöztök. Nézd meg ezeket a képeket, mert a szemek mindent elárulnak,,,.
Köszönöm Viktor. hogy sikerült még egy boldog és reményekkel teli családot szétszakítanotok.

Forrás: Facebook.com

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!