Vannak olyan csillagjegyek, akiknek nagyon vigyázniuk kell magukra!



Mit tartogatnak nekünk a csillagok az egészség terén? A 2018-as év biztatónak tűnik, de vannak olyan csillagjegyek, akiknek nagyon vigyázniuk kell magukra!

Kos (03.21.-04.20.)
Különösen az április-májusi időszak okozhat nehézségeket, ugyanis rengeteg stresszel kell majd szembenéznie. Fejfájás, feszülő hátizmok, idegesség...ugye önnek sem hiányzik?!Próbálja gondos tervezéssel előkészíteni ezt az időszakot, tehermentesítse magát! A nyár végén folyamatosan kimerültnek érezheti magát, ellenőriztesse vérének vastartalmát, valószínűleg ez lesz az okozója krónikus fáradtságának! Jövő év vége felé a megfelelő kalcium és magnéziumbevitelre is érdemes lesz jobban figyelnie, hiszen a csillagok állása arra mutat, problémái adódhatnak fogaival, csontozatával!

Bika (04.21.-05.20.)
A kora tavaszi hónapokban (március és április eleje) fokozottan figyeljen a megfelelő öltözékre, hiszen egy komoly, hetekig tartó megfázástól kímélheti meg magát! A bolygók állása kedvező közérzetet és kirobbanó egészséget jósol a nyárra. Az év második harmadában emésztési- és bélrendszeri problémákra számíthat. Ideje feladni a hedonista életmódot, áttérni az egészséges étkezésre! Kerülje a zsíros, csípős nehéz ételeket és ne fogyasszon egyszerre túl nagy mennyiséget semmiből! Ha ezeket az irányelveket megtartja, talán elkerülhető a nagyobb baj!

Ikrek (05.21.-06.21.)
Szerencsés év vár az ikrek jegy szülötteire, hiszen a stressz okozta kellemetlenségeken, valamint egy-két enyhébb megfázáson kívül semmilyen komolyabb betegségre nem kell számítaniuk! Megelőzés szempontjából azonban fontos, hogy a fokozódó stressz okozta tüneteket,-mint a szorongás, ingerültség, fejfájás- próbáljuk relaxálással és megfelelő mennyiségű szabadidős program beiktatásával leküzdeni. Ne feledjük a hosszú távú folyamatos stressz a 21. század legádázabb betegsége!
Azon ikrek akik dohányoznak, ősszel gondolkozzanak el a leszokásról. Most a csillagok állása is segíteni fog ebben.

Rák (06.22.-07.22.)
Április végén, május elején komoly érzelmi veszteség (szakítás, haláleset) éri és ez kihat majd az egészségére is. Mivel nagyon érzékeny, így könnyen antiszociálissá, levertté, depresszióssá válhat, ami kezelés nélkül még súlyosabb problémákhoz vezethet. A rengeteg idegeskedés komoly gyomorpanaszokhoz kialakulását eredményezheti Önnél, erre különösen figyeljen oda, amennyiben szükséges ne mulassza el meglátogatni orvosát. Mindenképpen menjen el a jövő év folyamán egy vércukorszint mérésre is, ugyanis ezen a területen sem lesz Önnél minden legnagyobb rendben.

Oroszlán (07.23.-08.23.)
Az év elején a jegy szülötteinek kedveznek a csillagok! Egy enyhe megfázással megússza, azonban a szeptember-októberi időszakban furcsa, ijesztő tünetek jelentkezhetnek. Remegés, végtagzsibbadás, ingerültség, heves szívverés, szédülés. Kimondottan javasolt egy nagy, mindenre kiterjedő kivizsgálás elvégeztetése, ugyanis súlyos szív- és érrendszeri problémák állnak nagy valószínűségben ezeknek a különös tüneteknek a hátterében! Próbálja magát kímélni a túlzott stressztől és a megterhelő fizikai munkától!

Szűz (08.24.-09.23.)
Kora tavasszal egy munkahelyi vagy sportbaleset során komolyan sérülnek alsó végtagjai, lehet ez zúzódás, ficam de esetleg törés is ezért pár hét pihenőre kényszerül majd! A csillagok állása szerint október végén- november elején emésztési panaszai, fokozott állandó puffadása miatt aggódhat még, bélrendszeri problémái adódnak, leginkább a vastagbél környékét kell kivizsgáltatnia. Ezt elkerülendő próbáljon meg egészségesebben és rostgazdagabban étkezni, valamint ajánlott egy méregtelenítő kúra beiktatása is!

Mérleg (09.24.-10.23.)
A Mérleg jegyűeknek az év eleje és a nyári időszak szinte zökkenőmentesen fog zajlani, egy valamire azonban ügyeljen, az apró csip-csup fájdalmakra ne kapjon be egyből gyógyszert, hiszen szervezete könnyen hozzászokhat! Október-november körül azonban komoly aggodalomra lehet okuk! A bolygók állása a vese és ágyék tájékát mutatja veszélyeztetettnek, ezért fokozottan ügyeljenek rá nehogy felfázzanak és mindig legyen takarva derekuk! A hölgyeknek ajánlatos nőgyógyász felkeresése is az őszi időszakban!

Skorpió (10.24.-11.22.)
A Skorpió jegy szülöttei számára kedvező lesz a jövő év! Tél végén- tavasz elején egy két kisebb meghűlésre számíthat, esetenként erősebb fejfájással kísérve. A július közepén előfordulhat egy-két hét, amikor nem érzi magát a legenergikusabbnak, próbáljon egy kicsit többet pihenni! Azonban nyár végétől érdemesebb jobban odafigyelniük magukra! Fogyasszanak megfelelő mennyiségű vitamint, ásványi anyagot mivel ha ezt elmulasztják hajhullásra, a bőr és a körmök minőségének megváltozásával számolhatnak!

Nyilas (11.23.-12.21.)
A tavaszi munkálatok során egy kisebb derék vagy hátsérülést szerezhet, ezért próbáljon odafigyelni, hogy mit és mennyi emel, cipel! A nyári hónapokban nagyon energikusnak fogja érezni magát, azonban az ősz végén ez sajnos pont a fordítottjára változik! Próbáljon meg változtatni az étrendjén, mozogjon egy kicsit többet és gyakrabban! A tavaszt elkerülve is fordítson fokozott figyelmet csontokra, izületekre, valamint derekára, ugyanis a csillagok állása azt jósolja ezen a területen lehetnek problémái az év utolsó harmadában.

 Bak (12.22.-01.20.)
Stressz, stressz, stressz...a csillagok állása szerint sajnos ebből áll majd az egész éve! Tegyen ellene, hiszen hiába egészséges, ha folytonosan roncsolja elméjét, idegeit ez a szinte már kiirthatatlan szörny! Próbáljon legalább kéthetente egy teljes napot pihenéssel és munka nélkül eltölteni! A rengeteg idegeskedés persze hagyhat nyomot maga után, legfőképp a kora őszi időszakban. Októberben kifejezetten levertnek, fáradtnak, nyűgösnek fogja érezni magát, erős fejfájás, hajhullás gyötörheti! Az adventi időszakban becsúszhat egy-két kisebb meghűlés, de egy sem lesz igazán súlyos!

Vízöntő (01.21.-02.19.)
Már az év elején egy kisebb baleset érheti, elcsúszik vagy elesik és valószínűleg valamelyik végtagja enyhén sérülni fog! A tavaszi hónapokban energiaszintje nem lesz túl pozitív, gyakran lesz ingerült, türelmetlen és levert! Próbáljon több vitamint és ásványi anyagot bevinni! Érdemes elmennie egy komolyabb vérvizsgálatra, hogy meggyőződjön róla minden rendben van-e koleszterinszintjével! Az augusztustól novemberig tartó időszakot azonban csak élveznie kell majd! December elején is csak egy kisebb nátha dönti le pár napra majd a lábáról!

Halak (02.20.-03.20.)
Az állandóan hideg végtagok komoly keringési betegségek tünetei is lehetnek, ezért semmiképp ne hanyagolja ezt a problémáját, mindenképpen forduljon vele orvoshoz! Az egészen zökkenőmentes tavaszi- kora nyári időszakot egy kicsit problémásabb augusztus követi majd! Mivel elveszíti egy szerettét ( halálozás vagy szakítás) komoly mentális problémák léphetnek fel önnél. Ne hagyja a szomorúság, levertség depresszióvá váljon! Próbáljon minél több időt társaságban lenni!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!