Mióta csatornát váltott, rátalált újra a szerelemre is!



Megfordult a világ Demcsák Zsuzsával mióta távozott a TV2-től! Rátalált a szerelem, édesapja meggyógyult, és átigazolt az ATV-hez. A tévés a gyermekeivel együtt érkezett az Esti Frizbi felvételére, ahol sok dologgal lepte meg a közönséget. Csupa jó hírrel szolgált, és elárulta azt is, hogy az évekig tartó válása után újra szerelmes lett.

– A gyerekeim pontosan tudják, hogy nagyon nagy szükségem van arra, hogy valaki szeressen, és hogy én is valakit szeressek. Ők ezzel maximálisan tisztában vannak, és szokták is mondani. Ugyanakkor nem könnyű, mert mi hárman olyan nagy szimbiózisban vagyunk, hogy oda valakit beengedni rendkívül nehéz. Az öt év alatt egyetlen férfit mutattam be nekik.

Miközben Hajdú az új szerelemről faggatta kolléganőjét, az folyamatosan a színfalak mögött ülő gyermekeire tekintgetett ki, visszacsatolást várva tőlük, nem zavarja-e őket, ha a magánéletükről mesél. Kiderült az is, hogy a műsorvezető új párja civil, és a baráti társaságából ismeri, kapcsolatuk idővel alakult át szerelemmé.

– Szükségem van arra, hogy legyen valaki mellettem, de nagyon nehéz velem. Gondolj bele, felvállalni egy pasinak azt, hogy elmegy valahova Demcsák Zsuzsával, nyilvános helyen találkozni velem, egy civil embernek, aki teljesen normális életet él, aztán lefotózzák őt, és ott vannak folyamatosan a fotósok a nyomunkban – magyarázta Demcsák. A műsorvezető ennél többet nem árult el új kapcsolatáról, de hozzátette, úgy érzi, felállt abból a gödörből, ahova a válás és az azt követő pereskedés miatt jutott. Az élete kezd egyenesbe jönni, végre teljes értékű édesanya lehet. A legnagyobb örömet azonban nem saját boldogsága okozza, hanem az, hogy édesapja is meggyógyult súlyos betegségéből, ami nagyon megnehezítette az elmúlt időszakot az egész családja számára.

– Édesapám nem szeretné, ha elmondanám, milyen betegsége volt, de minden jel arra mutat, hogy meggyógyult. Nagyon boldog vagyok, ő a mindenem – jelentette ki.

Az ATV-n folytatja karrierjét

Demcsák Zsuzsa a TV2 reggeli műsora, a Mokka ikonikus arca volt kilenc éven keresztül. Idén áprilisban a tévés bejelentette, hogy családi okok miatt távozik a csatornától. Most kiderült, hogy a tévézésnek azonban nem fordít hátat, hiszen Demcsák szeptembertől már az ATV csapatát erősíti. Egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy gazdasági és közéleti témákban számítanak rá.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!