Ilyet nem kellene megengedni televízióban.



Nem találunk szavakat arra, amit tegnap láttunk az RTL Klub szórakoztatónak mondott tehetségkutató műsorában. A tehetségek keresése már háttérbe került, és helyette jött a bulvár, a mesterkélt drámaiság és az alpáriság, amit az intelligencia hiánya szült, de kezdjük az elején.

Nem értetjük, hogy mi történt, mert arra vártunk, hogy egy könnyed zenei műsort kap az ember néhány vicces beszólással, és olyanokat is lát, akik esetleg tudnak énekelni. E helyett a próbálkozók ócsárolása, leszólása és leégetése volt a cél, és a botránykeltésen volt a hangsúly!

Már sóvárogva gondolunk vissza arra, amikor a Megasztárban még Presser Gábor, Pély Barna, Soma és a többiek értékelték a produkciókat. Volt ott is cikizés és a szarvak  letörése, de a mostani X-Faktorhoz képest ez olyan intelligens módon történt, ami a tankönyvekbe illene. Viszont itt nem engedtek senkit kibontakozni, legyen az jó vagy rossz, mert az (egyébként nem túl tehetséges) zsűritagokról szólt a produkció, nem pedig az új arcokról. 

Nem tudjuk, hogy másnak is feltűntek ezek a dolgok, de emellett már nehéz lenne elmenni, ugyanis ez már rég nem a tehetségek felkarolásáról szól, hanem a bulvárra és a botrányra éhes média kiszolgálásáról. És valljuk be, hogy azért tehetik ezt meg, mert sajnos erre van igény...

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!