Az is ellene vallott, akiről soha nem hitte volna!



Kabaréba illő jelenetekkel tarkított bírósági tárgyaláson folytatódott Nótár Mary és volt menedzsmentjének ügye. Óriási a tét: 80 milliót kell kifizetni az énekesnőnek, ha igaznak bizonyulnak ellene a vádak. A volt mene­dzser, Lakatos Róbert ugyanis azt állítja, az énekesnő jogtalanul hagyott ott csapot-papot kilenc év után, hiszen szerződés kötelezte arra, hogy a továbbiakban is az említett irodával dolgozzon.

– Ügyvédnő, ahogy nézem, nem rossz a performansz, ezzel érdemes lenne tényleg kezdeni valamit! – szúrta oda Nótár Mary jogi képviselőjének (csak ő volt jelen, az énekesnő nem jött el) L.L. Junior, a felperes, azaz Lakatos tanúja csütörtök kora délután a Fővárosi Törvényszék tárgyalótermében. A bíró hitetlenkedve nézett fel, és szokatlan módon, szinte kocsmai stílusban intette rendre a tanút: – Na ne kóstolgassa már az ügyvédnőt!

A bíró újra és újra azt kérdezte a tanútól, hogy Nótár Mary vajon miért döntött úgy, hogy új utakat keres magának?

– A drogok, amelyekről maga beszélt a sajtónak és a szerelem – válaszolta L.L. Junior. – Elvette az eszét az eufória, úgy érezte, hogy neki semmit sem segít a menedzseriroda, ezért minden pénzt ő akart eltenni a párjával együtt. Nem törődött vele, nem gondolkodott azon, hogy a sikereit a menedzserének köszönheti… Kilencévnyi munka van ab­ban, hogy Mary nevét mindenki ismeri ebben az országban, nem csak Borsod-Abaúj Zemplén megyében, ahova lagzikba járt haknizni – magyarázta Junior. – Ma­ry az előző menedzsmentjétől pontosan így ment el, mint most innen, kitalálta, hogy lenyúlták pénzzel, balhét csinált, aztán távozott. Annyi a különbség, hogy Bódi Gusztiékkal (ők fedezték fel az énekesnőt és menedzselték a kezdetekkor) nem jutott el a tárgyalóteremig, ott az ügyvédek peren kívül megegyeztek.

Az énekesnő és a menedzs­mentje között egy évvel ezelőtt romlott meg a viszony. Mary szerint azért, mert rájött, hogy átverik, a menedzser szerint pedig azért, mert Mary azt állította, hogy terhes, és bele akarta őket rángatni egy hatalmas ha­zugságba, holott ők, akik napi kapcsolatban voltak vele, pontosan tudták, hogy ez nem igaz.

„Ha bemutatja Mary azokat a papírokat, amik bizonyítják, hogy terhes volt és elvetélt, minden pertől elállok, a személyiségjogaitól és a szerződésszegéseitől is” – nyilatkozta egy héttel ezelőtt a Bors napilapnak Lakatos Róbert, a volt menedzser. Mary nem élt a lehetőséggel, és most ott lebeg a feje fölött egy olyan elképesztő összegű bírság, ami egész életére eladósíthatja. Forrás: Bors

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!