Van, hogy a miniszterelnök előzetes egyeztetés nélkül beül valahová egy ebédre. Így történet ez Szegeden is...



Van, hogy a miniszterelnök előzetes egyeztetés nélkül beül valahová egy ebédre. Így történet ez Szegeden is... Aztán kikerült a halászcsárda Facebook oldalára egy fotó, ami olyan komment-özönt indított el, amire senki sem számított. 

Egy héttel ezelőtt, január 30-án, hétfőn egy kormányőr jelent meg a Fehértói Halászcsárdában, és egy 12 személyes asztalt kért csendes helyen. Amikor Papós Zoltán, a csárda értékesítési vezetője megkérdezte, milyen névre, a kormányőr csak annyit mondott: meglepetés. Addigra már több szirénázó jármű állt a parkolóban, majd pár perc múlva besétált Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke.

– Megkérdezte, mit ajánlok, majd vegyes halászlét és roston sült haltálat – fogast, harcsát és pontyot – rendelt – mesélte Papós. Ebéd után az egyik felszolgáló és Papós is fényképezkedett a miniszterelnökkel. A kép kikerült a Facebook oldalukra.

A közösségi oldalon rövid időn belül többen csúnya szavakkal illették Papóst és a halászcsárdát. Voltak, akik védelmükbe vették.

– Nem gondoltam, hogy ekkora felhajtás lesz belőle. Az elmúlt héten akárhová mentem, mindenhol ezzel
fogadtak. Vendéglátósként nem politizálok. Számomra Orbán Viktor ugyanolyan vendég, mint bárki más – hangsúlyozta Papós.

Az étteremben rendszeresen készítenek közös képeket az ismert vendégekkel. – Nem reklámnak szántam, egyszerűen csak megörökítettük az egyik vendégünket – tette hozzá.

Frank Sándor, a halászcsárda tulajdonosa szerint ártatlan dologról van szó.

– Nem politikai jellegű volt a kép megosztása, kár ebbe a politikát belevinni. Mi egyformán örülünk minden vendégnek – mondta a csárdagazda.  Forrás

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!