" Ezen az oldalon tudatosan nincs politikai színezetű poszt. DE az alábbi történet áldozata személyes ismerősöm, így a saját bőrömön érzem az őt érő igazságtalanságot..."



Előzmény:

A budapesti Kálvin téri aluljáróban található Trio pizza egyik dolgozója szerencsétlenségére angolul szólított meg egy vendéget, aki erre őt mocskos migránsnak nevezve teljesen kikelt magából, a Bernadett nevű hölgyet pedig, aki próbált közbelépni, nemcsak szidalmazta, hanem bántalmazta is.

A Fidesz alelnöke, Németh Szilárd az ATV Start műsorában fejtette ki véleményét az eset kapcsán. Németh Szilárd szerint megrendezett jelenetről volt szó, a történteket provokációnak nevezte.

Harcsa Veronika így reagált az esetre:

"MOST szakadt el a cérna. Ezen az oldalon tudatosan nincs politikai színezetű poszt. DE az alábbi történet áldozata személyes ismerősöm, így a saját bőrömön érzem az őt érő igazságtalanságot, és ki kell állnom mellette.
Mi történt? Két idegen férfi konfliktusba keveredett az aluljáróban, ami agressziót szült. Egy idegen nő közbeavatkozott, hogy enyhítse a félreértést. A nőt megütötték. A politikus együttérzés helyett provokációval rágalmazza őt.
Emberek, ILYET NEM LEHET! BÁNTALMAZOTT NŐBŐL NEM CSINÁLUNK BŰNÖST, hogy ezzel duplán is áldozattá tegyük!
És a rágalom egy dolog, vegyük észre, mit tett valójában ez a nő. Rizikót vállaltva, idegenként közbelépett enyhíteni egy utcai konfliktust, egy olyan helyzetben, amikor a legtöbbünk úgy tenne, mint aki ott sincs. Ő KIÁLLT, ÁLLJUNK KI MI IS MELLETTE!
Aki egyetért, ossza meg, viszont kérlek, ne itt kommenteljetek, mert ez továbbra sem az a fórum."
Forrás: Facebook

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!