Az ő kapcsolatuk tényleg egy életre szól!



Rengeteg horoszkópot lehet arról olvasni, hogy ki melyik csillagjeggyel alkotja a legjobb párost aztán a végén mégsem teljesedik be az a várt nagy szerelem! Ám sokszor a legváratlanabb kapcsolatokból lesz az örök szerelem! Mutatunk párat amin meg fogsz lepődni!

Oroszlán és a Mérleg párosa

Az Oroszlán több mint magabiztos, ha hódításról van szó, viselkedése ezért sokakban ellenérzést válthat ki. Ugyanakkor a Mérleg képes megszelídíteni az Oroszlánt, mellette könnyedén visszavesz hiúságából, önzéséből. A Mérleg nemcsak a szerelme, egyúttal barátja és tanácsadója is az Oroszlánnak. A Mérleg kisugárzásának és kedvességének az Oroszlán képtelen ellenállni, imádottját drága ajándékokkal halmozza el.
A Mérleg is profitál a kapcsolatból, és nemcsak az ajándékok vonatkozásában. Az Oroszlán mellett megerősödik, döntéseiben kevésbé bizonytalan, az akaratát is képes érvényesíteni. A két csillagjegy párkapcsolata olyan erős, hogy a kívülről érkező csábítások sem képesek szétszakítani.

A Vízöntő és a Szűz szokatlan párost alkotnak

A Vízöntő számára kihívást jelent a Szűz csillagjegyet meghódítani. A Szűz aprólékossága, óvatossága és a Vízöntő humora egészen különlegessé teszi a párost. A két csillagjegy kapcsolata merőben szokatlan, de éppen ezért működhet tökéletesen. Míg a Vízöntő kicsit a föld fölött járhat, addig a Szűz nagyon is pragmatikus, így remekül kiegészítik egymást.

Egyetlen okból borulhat kettejük párkapcsolata, és pedig akkor, ha a Szűz véget nem érő kioktatásba, monológba kezd, amit a Vízöntő borzasztóan unalmasnak és kimerítőnek tart. Ugyanakkor, ha egyszer egymásba szerettek, szakíthatnak többször is, a szerelmük újra és újra lángra lobban. Forrás:nlcafe.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!