Véleménye szerint férje munkásságához méltatlan emberek éneklik a legendás Aradszky-dalokat.



Komoly döntést hozott Aradszky László özvegye, miután elege lett abból, hogy - véleménye szerint - férje munkásságához méltatlan emberek éneklik a legendás Aradszky-dalokat.

Éva asszony élőben is hallott produkciókat a férje halála óta, ám egyáltalán nem volt elragadtatva az eredménytől.

'Képtelenség úgy el­énekelni a számait, ahogy Laci tette, azzal a stílussal, énekhanggal és életvidámsággal.
Hallottam azóta, hogy koncerten énekeltek tőle számokat, volt, amit a saját fülemmel hallottam, de szavakkal nem tudom leírni, mit éreztem akkor. Semmi köze nem volt ahhoz, amit Laci vitt véghez a színpadon hat évtizeden keresztül. Jogi értelemben tehetetlenek vagyunk, de továbbra sem örülök ezeknek az előadásoknak.
A hátralévő életemben feladatomnak tekintem, hogy gondozzam  szeretett férjem örökségét, a legjobb az lenne, ha az utókor az ő hangján ismerné a slágereit' - nyilatkozta Éva asszony.

Az özvegy egyetlen esetben megengedő, mégpedig unokája, Marci esetében. A kisfiút többen őstehetségnek tartják, így az őszi Szenes Iván-emlékesten ő lép majd fel a nagypapája dalaival.

'Én egyetlen egy esetben tettem csak kivételt: Marci unokám fogja elénekelni az Isten veled, édes Piroskámat és a Nem csak a húszéveseké a világot szeptemberben a Szenes Iván-emlékkoncerten. Szenes Andrea keresett meg minket, és úgy gondolom, ha valaki, akkor Marci hűen vissza tudja adni a szeretett nagyapját a színpadon. Rendkívül tehetséges énekes és színész, Gór Nagy Mária szerint igazi őstehetség, jelenleg a színitanodájának a növendéke' - fogalmazott az özvegy, aki a mai napig nem tudta feldolgozni férje elvesztését. Forrás

Ezen a felvételen két unokájával együtt énekel Aradszky László.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!