"Számoljon el a saját lelkiismeretével!"



Az R-GO éne­kese félti a ma­gya­rok lel­két a Bu­da­pes­ten fel­lépő Ma­ri­lyn Man­son­tól.

A botrányos amerikai énekes korábban tiszteletbeli tagságot kapott a Sátán Egyházában, és Szikora Róbert szerint kevés károsabb ember létezik nála.

'Amikor először itt voltak, tartottunk a Mátyás-templomban egy misét azokért a lelkekért, akiket ez a sátánfajzat megnyert. Aztán később, amikor újra idelátogatott, arra szólítottam fel mindenkit, hogy imádkozzunk a koncert időpontjában, hogy ne sikerüljön ellopni a fiatalok lelkét. Ezek a srácok valójában romlatlanok, és sokszor nem tudják, hogy valójában mit is hallanak! Kár, hogy ez az ember – akinek nyilván van valami karizmája, ha ennyien követik – rossz dolgokra használja a népszerűségét' - kezdte a Lokálnak az énekes.

'Belehallgattam már korábban a dalaiba, nekem annyi elég is volt, rögtön tudtam, hogy kicsoda, vagy hogy miről szól ez az egész. Most is megkérek mindenkit, imádkozzunk együtt, hogy ne sikerüljön egyetlen lelket sem beszippantania, és ne tudja őket a sátán elkapni. Ezért az emberért azonban nem imádkozom, számoljon el a saját lelkiismeretével.

Ugyanakkor úgy érzem, hogy nagy baj lenne, ha keresztény emberként nem emelném fel a szavam a hasonló figurák ellen.

'Ez az ember olyan, mint valami ózonszennyezés, nem tudjuk kitakarítani, és nincs szükség arra, hogy a magyar fiatalokat befolyásolja.'

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!