Nem csak a pillanatnyi tartózkodási helyedet észleli, hanem el vannak tárolva a korábbi adatok is!

Kattints IDE, és megtudod, milyen adatokat tartanak nyilván.

Ezt a funkciót bármikor kikapcsolhatod, ha zavar!

1. Lépj be a Beállításokba!
2. Gördíts le a Tartózkodási helyhez (vagy Helyhez)!
3. Ezen belül keresd meg a Google Helyelőzményeket!
4. Itt átállíthatod a Be-t Ki-re. Az oldal alján ott lesz a Helyelőzmények törlése opció! Kattints rá!
5. Minden Google-fiókon végezd el ezt a műveletsort!

Ha kikapcsoltál minden követési opciót a mobilon, lépj a Google Idővonalára, és törölj mindent előzményt.

NYOMJ EGY LÁJKOT ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!