Annyi kritika zúdult rájuk, hogy alig bírják!



Borzalmasnak tartják a nézők Kiss Ramóna és Puskás Peti teljesítményét a Celeb vagyok...! műsorban. Vannak, akik kulturáltabban fogalmazzák meg, hogy nézni is rossz a párost, mások kevésbé szofisztikált kommentet írnak a műsor Facebook oldalára, de az tény, hogy kevés olyan hozzászólást sem találtunk, ahol dicsérnék őket. 

Kiss Ramóna és a párja már az adásban is megjegyezte, hogy köszönik, megkapták a kritikákat, a szerdai Reggeliben pedig élőben kapcsolták őket, amit itt meg is nézhetsz: 


Ízelítő a kommentekből.

Ramiékat le kéne váltani!! Erőltetett humorukkal együtt!!

Idióta a vigyorával, szerintem azt sem tudja min röhög idétlenül, nagyon buta és idegesítő! Akárhogy erőlködik a poénjaival sosem lesz még a közelébe sem Balázséknak! Rossz döntés volt ez a páros!

Ez a kėt műsorvezető...tragédia. Különösen a hölgy. 

Esetleg ha szólnátok a két műsorvezetőnek, hogy ne úgy beszélgessenek - kizárólag egymásra nézve és vihogva -, mintha A NÉZŐ OTT SE LENNE, az sokat dobna a színvonalon... Ha nem tévedek, a műsor nekünk szól, és igen kellemetlen azt érezni a képernyő előtt ülőnek, hogy a szobában ő maga az a bizonyos harmadik, akit levegőnek néznek, és úgy beszélget a másik két jelenlévő, mintha ő nem létezne. Igaz, Sebestyén Balázsék rutinja össze sem hasonlítható Ramónáéval és Petiével, de elég komoly, bevállalós brahistaként sem engedtek meg maguknak ilyet. Én kérek elnézést, hogy nézem az adást, és reménykedem, hogy nem zavarom a két műsorgazdát... Hogy nem tűnik fel ez sem szerkesztőnek, sem adásrendezőnek, sem más senkinek három napja?!

Ne vihogjatok már az isten szerelmére, (pláne Ramóna/Zsófi) mert miattatok kapcsolok el más csatornára!
...és nem csak én vagyok így vele,attól tartok!
Rémes,pláne mikor elvihogjátok azt,amit beszéltek közben.

Szedjétek már le a Ramit meg a Petit nem hiszem el egyszerüen tönkreteszik az egészet az ember még jól is szórakozna mert szórakoztato a műsor egészen addig amíg a műsorvezetők meg nem szólalnak.

 

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!