dr. R. Rita Tímeáról az is kiderült, hogy valójában férfi!



Csak sötétben gyógyított és varázsszavakat mormolt a sziráki áldoktotnő férfi. Pénzt soha nem kért a páciensektől. A rendőrség kuruzslással gyanúsítja.

A döbbenetes eset Nógrád megyében történt. R. Róbert, vagy ahogy a helybé­lieknek bemutatkozott, dr. R. Rita Tímea másfél hónapon keresztül kezelt orvosi képesítés nélkül embereket. Ritáról, azaz valódi nevén Ákosról senki nem sejtette, hogy nem nő. Olyannyira jól adta a hölgyet, hogy egy helybeli férfit is sikerült magába bolondítania: a rászedett szerelmes még a családját is elhagyta az áldoktor álnőért.

Ez a fotó vélhetően az álorvost ábrázolja. A kép a Rácz Rita Facebook-oldalról származik. Kép forrása: ripost

Magas sarkúban, testre feszülő ruhákban, miniszoknyában járt. A faluban nem gondolták  volna róla, hogy nem is nő. Csak este járt emberek közé, azt mondta, farkasvakságban szenved, és bántja a fény. 

A településen többeket is kezelt a sokoldalú személy: volt, akinek ismeretlen anyagot injekciózott a combjába, egy szívbeteg férfinak a nyakába, míg egy asszonynak a gerincébe is szúrt, ők azóta sem tudják, mit kaphattak. 

Egy idő után a helyiek gyanakodni kezdtek, egyikük ugyanis meglátta, hogy borostás.

"Elcsábultam, összeköltöztünk" – emlékezett vissza Zoltán, aki teljesen összetört, miután kiderült, csúnyán rászedték. "Miért gyanakodtam volna? Nem volt pénisze, nőnek nézett ki! Egyszer valamit a nyakamba szúrt, az biztos. Alig emlékszem az együtt töltött időre." Forrás

Az áldoktornő élettársa nyilatkozott.a Ripost-nak

"Rita sose maradt nálunk éjszakára, hajnalban mindig mennünk kellett vissza, Gyöngyösre. Leginkább azt monda, hogy azért, hogy a fontos hormontablettáit bevehesse. Nem is sejtettem, milyen tablettákról lehet szó. Viszont amikor néha nálunk volt, egyre szívesebben ajánlott fel orvosi segítséget. Édesanyámat, apámat, húgomat is megvizsgálta, persze engem is kezelt, ha szükségesnek látta. Egyszer beállt a nyakam, és adott egy injekciót. Utána két napig aludtam, ami nem feltétlenül normális, de utána valóban alábbhagyott a fájdalom. Viszont fogalmam sincs, mit adott be. 25 éves húgomnak azt mondta, hogy terhes. A húgom hiába tiltaozott, hogy biztos nem vár babát, ő elővette a mobiltelefonját és úgy csinált vele, mintha ultrahanggal vizsgálná. Aztán persze egyre többet akart, Szirákon is körbenézett páciensekért..."

"Egy hétfői napon rendőrök zörgették fel édesanyámékat Szirákon, valójában engem kerestek. Dolgoztam, nem voltam otthon, de a rendőrök határozottan azt mondták anyáméknak, hogy azonnal kerítsenek elő és figyelmeztessenek, mert veszélyben forog az életem. Ritáról állították, hogy nem is nő, hanem egy átoperált hermafrodita, akinek sose volt orvosi diplomája. Anyám telefonált is, hogy azonnal menjek, de Rita velem tartott.Apám félrehívott és röviden mindent elmondott. Én pedig megmondtam Rita, azaz Félix szemébe a frankót. Hogy körözik és mindvégig hazudott.Nagyon fájt ez nekem. Könyörgött, hogy ne szakítsunk, azt mondta, menjek vele vissza Gyöngyösre, minden oklevelét bemutatja. Vagy menjünk egyenesen a rendőrségre, majd ott kiderül, hogy nem körözik. De én már nem hittem neki, beraktam a kocsiba az összes ruháját, ezen a ponton vége lett mindennek közöttünk..."

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!