A Lidl saját minőség ellenőrzési vizsgálatai során szalmonella szennyezettséget talált!



Tisztelt vásárlóink!

A fogyasztók egészségének védelme érdekében a Lidl Magyarország Bt. visszahívja azon Circuss Bio kölesgolyó, Barbecue ízű, 120 g termékét, amelyen a következő minőségmegőrzési idő szerepel: Minőségmegőrzési idő: 21.05.2017

A visszahívás oka, hogy a fenti termékben a Lidl saját minőségellenőrzési vizsgálatai során szalmonella szennyezettséget mutatott ki. A szalmonella baktériumok elszaporodva fertőző megbetegedést okozhatnak. A száraz helyen tárolt és snack-ként, szárazon fogyasztott kölesgolyóban a szalmonella baktériumok elszaporodása azonban nem valószínű.

Kérjük Vásárlóinkat, amennyiben a fenti minőségmegőrzési idejű termékből vásároltak, ne fogyasszák el, hanem szíveskedjenek azt bármely üzletünkbe visszavinni. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – természetesen visszatérítjük. A termékvisszahívás kizárólag a 21.05.2017-es minőségmegőrzési idejű Circuss Bio kölesgolyó, Barbecue ízű, 120g termékünket érinti. A Lidl által forgalmazott más termékre a visszahívás nem vonatkozik.

A Lidl Magyarország Bt. a termék gyártója nevében elnézést kér az okozott kellemetlenségért. Forrás: lidl.hu

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!