Őszinte vallomás a távozás hátteréről. Csak a feleségével tudott róla beszélni.



- Miközben a nevemet, és az arcomat adtam a Maradj talpon!-hoz, érdemi beleszólásom nem volt abba, ami a színfalak mögött történt. Idén januárban rossz döntéseket hoztak a műsorral kapcsolatban, és ezekről csak utólag szereztem tudomást - mondta egy interjúban.

Csak a feleségével beszélte meg, hogy ehhez már nem tudja a nevét adni, és nem cáfolta, hogy a Varga Dániel körül kialakult botrány miatt kellett mennie. - Úgy éreztem, ha ott maradok, azzal mások döntéseit törvényesítem. Ha ezzel az én hitelességem sérül, akkor a tévénézők nem fogják nekem elhinni, amit mondok egy műsorban - érvelt Gundel Takács, és hozzátette, a főnökei nem hitték el, hogy ezzel az indoklással mondott fel. - Talán nekik is könnyebb egy olyan pali nélkül, akinek véleménye van - fogalmazott a közkedvelt műsorvezető, aki azzal sem értett egyet, hogy embereket cseréltek le a Maradj talpon! stábjában.

Gundel Takács Gábor azt is kifejtette, szabadúszóként folytatja. - Úgy mondtam fel, hogy fogalmam sem volt arról, mi lesz velem - mondta a televíziós személyiség, de azt sem zárta ki, hogy egyszer még visszatér a köztévére. Forrás

Feleségével kapcsolatos korábbi megjegyzését ITT olvashatod.

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!