2000 Ft, ami sok embernek visszaadta a hitét abban, hogy létezik egy normális Magyarország is, ahol nem lopunk, nem csalunk, nem mocskoljuk a másikat. Mert becsületünk csak egy van...



A történet átlagosnak mondható: egy férfi nyírta a füvet, és azt vette észre, hogy a felcsapódó fű összepiszkított egy közelben álló autót. Ahelyett, hogy közömbösen továbbment volna, mást tett: egy elnézést kérő levelet írt, és odatett 2000 Forintot, hogy abból mosassa le a kocsiját az idegen!

Az autó tulajdonosa ezt posztolta a Facebookon:

Na, ez a nem semmi... Kérem, hogy aki tudja, ki nyírta a füvet a kórház udvarán, privát üzenetben adja meg a telefonszámát, vissza szeretném neki adni a visszajárót, mert 400 Ft-ból megoldom a mosást.

Nem sokkal később kiegészítette az üzenetét:

Kiegészítés: Megtaláltam az úriembert, visszajárót odaadtam neki részemről nagy győzködés, részéről sűrű elnézések kíséretében. Korrekt ember. Kint hagyom a bejegyzést, mert példaértékű.

Ezt a bejegyzést, azóta sok ezren látták és meg is osztották. 

Hogy miért? Sokaknak visszaadta a reményt, hogy létezik egy normális Magyarország is, ahol nem lopunk, nem csalunk, nem mocskoljuk a másikat. Mert becsületünk csak egy van...

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!