Rendkívül látványosan apasztja a hasat, ráadásul nem kell éhezni!



Mindenki szeretne könnyedén fogyni anélkül, hogy szigorú szabályokat kellene betartania a diéta alatt. Most egy olyan egyszerű diétás módszer mutatunk, amit mindenki be tud tartani. Nem lesz éhségérzeted, ezért egyszerűen fogsz fogyni. Ha csak néhány kilót szeretnél leadni, akkor legalább 4 napig tartsd a diétát, ha nagyobb súlyfelesleget akarsz leadni, akkor akár hosszabb ideig is alkalmazhatod.

 

1 nap

Reggeli: 2 dl natúr joghurt, 1 grapefruit

Napközben csak főtt rizst ehetsz. Főzz meg egy adag rizst enyhén sós vízben és napközben egyél belőle, annyit amennyit szeretnél. Minden adag rizs mellé ehetsz 1 almát.

2 nap

Reggeli: 2 dl natúr joghurt. 1 narancs

Napközben csak főtt rizst ehetsz, de abból bármennyit. Naponta többször ehetsz, amennyit csak szeretnél. A rizs mellé ehetsz egy féle zöldséget, válaszd ki, hogy az mi legyen, paradicsom, uborka, retek stb.

3 nap

Reggeli: 2 dl natúr joghurt, 20 dkg friss gyümölcs (szőlő és banán kivételével)

Napközben csak főtt rizst ehetsz. 20 dkg sárgarépát és 20 dkg karalábét is megfőzhetsz és a rizs mellé elfogyaszthatod.

4 nap

Reggeli: 2 dl natúr joghurt, 10 dkg tehéntúró, 1 paradicsom

Napközben csak főtt rizst ehetsz, de minden étkezés mellé fogyassz el zöldséget is, ami lehet paradicsom, uborka, retek, stb. tetszés szerint.

Ha hosszabb ideig szeretnéd alkalmazni a diétát, akkor az 5-ik naptól kezd előröl. A diéta folyamán fontos, hogy sok vizet igyál és kerüld az üdítőitalokat. Kávét ihatsz, de csak édesítőszerrel. Ez a diéta csak egészséges személyeknek ajánlott, mivel a megszokott élelmiszerek nem szerepelnek az étrendben, ezét ez megterhelő lehet a szervezet számára.

A diétával könnyen és gyorsan lehet fogyni, miközben nincs éhségérzeted, mert annyit eszel amennyit szeretnél. Minden nap fogyasztasz friss gyümölcsöt, vagy zöldséget, így sokkal energikusabb leszel.

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!