Szabó Gyuri bácsi praktikáit érdemes megfogadni és kipróbálni.



Az ország-világ számára ismert Szabó Gyuri bácsi az alábbi praktikákat ajánlja. 

Vannak bizonyos gyógynövények, melyek nagyon jól befolyásolják az immunrendszer működését. Régi tapasztalat alapján ilyen például a kakukkfű, és ide sorolható minden olyan növény is, amely C-vitamint tartalmaz. Például az orbáncfű, a fürtös menta és a csipkebogyó.

A csipkebogyó húsához, ha egy kevés mézet keverünk, akkor hatékonyan tudjuk erősíteni az érfalakat is. Vigyázniuk kell azoknak, akiknek epekövük van vagy szívgyógyszert szednek. Az előbbiek egyáltalán nem fogyaszthatnak orbáncfű teát, a szívgyógyszert szedők pedig csak a gyógyszer beszedése után két órával ihatnak a teából. Az orbáncfűben levő hipericin lelassítja a szívgyógyszer felszívódását. Jó tudni a kakukkfűről azt is, hogy ha a kisgyerek nagyon hasfájós, akkor készítsünk egy kakukkfű teát, és azzal dörzsöljük be a hasát. A csecsemő pórusai még elég tágak, így könnyedén felszívódnak a hatóanyagok.

A gyógyteákkal nem árthatunk, vagyis nem tudjuk túlerősíteni immunrendszerünket, mivel a szervezet olyan okosan van kitalálva, ha valamiből túl sokat kap, és nincs rá szüksége, akkor azt már nem használja tovább. Érdemes végignézni a lenti videót, szakértő embertől tanulhatunk. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!