Baba Vanga szerint balszerencsét hoznak rád.



Baba Vanga, a bolgár tisztánlátó asszony szerint nem minden ajándéknak kell örülni! Vannak ajándéktárgyak negatív energiát bocsátanak ki magukból, így jobb lesz vigyázni velük.

Baba Vanga szerint ezek a tárgyak balszerencsét hoznak rád, ha ajándékba kapod.

Kés, olló - Ezeket a hegyes, éles tárgyakat vedd meg egyedül, mert ha mástól kapod, akkor azzal egy sor negatív energiát is beviszel a lakásodba. Ha mégis ajándékba kapod, akkor próbálj egy szimbolikus összeget adni az illetőnek, így semlegesítve a tárgy negatív energiát.

Óra - Ez a szerkezet meghatározza az idődet, és véget vethet a boldogságodnak. Ebben az esetben is adj pár aprót az ajándékozónak, csak így vedd át az órát.

Pénztárca - Ha egy üres pénztárcát kapsz ajándékba, akkor elkerül a szerencse és csökken az esélyed arra, hogy pénzt nyerj. Ezért az ajándékozó legalább egy aprót dobjon a tárcába, mielőtt odaadná.

Zsebkendő - Több helyen a néphiedelem úgy tartja, hogy zsebkendőt csak a halottnak adnak, mivel ez az anyag a fájdalom könnycseppjeinek letörlésére szolgál.

Gyöngyök - Ez azért nem jó ajándék, mert veszélybe sodorhatja az illetőt, nagy betegséget okoz neki. Több ország népszokásaiban a gyöngy az özvegyek és az árvák szimbóluma.

Tükör - Ez egy túl titokzatos, misztikus tárgy, ahhoz, hogy valaki ajándékba kapja. Sokan úgy tartják, hogy a tükör elveszi az illető szépségét, fiatalságát, életerejét. Főként a régi tükrökkel kell vigyázni.

Kesztyű - Sok helyen a kesztyű ajándékozásáról úgy tartják, hogy így akarja az ajándékozó befolyásolni az ajándékozott személyiségét.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!