Válassz egyet a csodaszép fülbevalók közül.



A 6 csodás fülbevaló egy-egy személyiségtípusra jellemző. Válassz egyet, és nézd meg, hogy illik-e rád az elemzés.

Ne gondolkodj! Az első megérzésedre hallgass!

Ha kiválasztottad, nézd meg mit árul el rólad a választott ékszer!

1.

1. Alapvetően elégedett ember vagy, DE hajlamos vagy arra, hogy csak a saját világodban merülj el. Vedd észre a környezetedben élőket, és csodálkozz rá a világ szépségeire. Önbizalomból nincs nálad hiány, de hajlamos vagy saját magadat túlértékelni. Ez nem mindig szimpatikus a környezetedben élőknek. Ha ezen változtatsz, sokkal több barátod lesz.

2. Olyan ember vagy, aki stabilan megállja a helyét az életben és igyekszik minél több mindent megvalósítani. Vannak álmaid és vágyaid, és nem várod ölbe tett kézzel, hogy valóra váljanak. A kitartásod meghozza a gyümölcsét! Egy dologra figyelj: néha próbálj meg lazítani, és csak úgy egyszerűen élvezni az életet!

3. Imádsz szórakozni, alapjában véve boldog ember vagy.  Hatalmas önbizalommal rendelkezel, te irányítasz, igazi vezéregyéniség vagy, aki arra törekszik, hogy a körülötte lévők mindig adjanak a véleményére. Szívesen tanulsz új dolgokat, hisz bízol magadban. Ez a kulcsa a sikerednek!

 

4. Igazi romantikus alkat vagy! Mindennek megadod a módját! Szereted az ünnepeket, és szeretsz kiszakadni a hétköznapi mókuskerékből. Mindig mindennek a napos oldalát látod. Ez nagyon jó életfilozófia! Sugárzod a pozitív energiát, ezért a környezetedben lévők nagyon hálásak. Sokan szeretnek, sőt sokak példaképe is vagy - még ha nem is tudsz erről! Fontos, hogy rendszeresen feltöltődj, mert akkor tudsz ilyen optimista, sugárzó egyéniség maradni! 

5. Elég motivált vagy az életben, nem félsz az akadályoktól, bármilyen nehézség adódjon is.  Kommunikatív, beszédes személyiség vagy, aki segít a barátainak. Rád mindig lehet számítani! Szeretsz előre gondolkodni, és amit lehet megtervezni. Az ünnep számodra egy jó alkalom arra, hogy átgondold az előtted álló feladatokat!

6. Örök gyerek vagy! Neked minden csak játék! - ezt biztosan sokan mondják. Örülj neki! Legyenek álmaid, vágyaid, legyél idealista! Mosolyogj azokon, akik megroppannak az élet terhei alatt. Vedd könnyen az akadályokat, hisz elég erős vagy, hogy bármivel megbirkózz! 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!