Vedd észre a jelzéseket!



Ha szellem él a lakásban, annak több látható és hallható jele van. A szellem mindig jelez valamilyen módon. Ezeket a jeleket figyelve megállapíthatjuk, hogy vannak-e szellemek a lakásunkban. Ne feledjétek, ha szellem van a házban, akkor az azért van, mert valami odaköti, valami miatt nem tud elmenni, és mindenképpen kommunikálni akar az ott élőkkel.

1. Az egyik leggyakoribb jelzés, amely az eltávozott, de a lakásban ragadt lelkektől érkezik, a villany, az elektromos áram ingadozása. Az átsuhanó energiák okozhatnak átmeneti áramkimaradást. Természetesen ilyenkor érdemes ellenőriztetni az elektromos hálózatot, ha azonban a szakemberek nem találnak hibát és okot az áramingadozásra, akkor egyértelműen a lakásban található szellemek játékáról van szó.

2. A televíziókészüléken a csatornák automatikus váltakozása is jelezheti paranormális erők jelenlétét. Amikor a TV készülék magától vált csatornát, vagy ki és bekapcsol anélkül, hogy hozzáértünk volna a távirányítóhoz, szintén túlvilági energiák, szellemek próbálnak nekünk jelezni.

3. Apró tárgyak eltűnése is utalhat arra, hogy a lakásban szellem lakik. Előfordult már, hogy nem találtad a kocsikulcsot, pedig tisztán emlékeztél, hogy egy bizonyos helyre tetted, aztán kis idő múlva felbukkant egy másik helyen? Tudom, ha ilyet tapasztalsz, az első gondolatod az, hogy biztosan rosszul emlékszel, de ha hetente többször tapasztalsz ilyesmit, illetve elég gyakran, akkor már elég valószínű, hogy nem az emlékező tehetségeddel van gond, hanem szellemek tevékenykednek körülötted.

4. A kísértetek egyik közkedvelt kommunikációs formája az ajtók nyitogatása. Ha volt már olyan, hogy becsuktál, bezártál egy ajtót, és később tárva-nyitva találtad, miközben egészen biztosan emlékszel rá, hogy korábban kulcsra zártad, akkor biztos lehetsz benne, hogy szellem kísért az otthonodban!

5. A legjellemzőbb és legárulkodóbb jel arra vonatkozóan, hogy kísértet lakta házban élünk, ha egy zárt helyiségben tartózkodunk, és hirtelen szellőt vagy fuvallatot érzünk, ha a szoba egyik pontján hűvösebb van, mint máshol.

6. A legritkábban ugyan, de előfordulhat az is, hogy lépéseket hallunk a lakásban, de amikor a hang irányába fordulunk, még sincs ott senki. Az is megtörténhet, hogy azt halljuk, valaki elszaladt a szobaajtó előtt, de a család többi tagja nincs otthon, vagy mindenki bent van a helyiségben. Ilyenkor vállrándítással és legyintéssel szoktuk elhessegetni a kellemetlen gondolatokat. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!